Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Κι αρχίζει το ματς... της ανόδου


Η μεγάλη στιγμή που όλο το Αγρίνιο και η Αιτωλοακαρνανία περιμένουν εδώ και 34 χρόνια έφτασε!
Στις 17:15 αρχίζει το ματς που η λήξη του θα ξαναφέρει την αγαπημένη μας ομάδα στα σαλόνια της Α' Εθνικής.90 λεπτά τυπικής διαδικασίας κι ένα παρατεταμένο σφύριγμα του διαιτητή θα βάλει "φωτιά" στο γήπεδο και στις καρδιές των φίλων της ιστορικής Αγρινιώτικης ομάδας,που φέτος έκλεισε τα 85 χρόνια συνεχούς αθλητικής,εκπαιδευτικής και πολιτιστικής ζωής στο νομό Αιτωλοακαρνανίας αλλά και στη χώρα ολάκερη!
Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από την πρώτη άνοδο του Παναιτωλικού μας,το 1975,στην Α' κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και κοσμούσαν μέχρι σήμερα τα σπίτια και τα καταστήματα των φίλων της ομάδας.Από σήμερα το βράδυ άλλο ένα κάδρο με τους συντελεστές της δεύτερης ανόδου θα προστεθεί δίπλα τους!
Για τα του παιχνιδιού δεν έχουμε να πούμε κάτι ιδιαίτερο αφού ο αποδεκατισμένος (14 παίκτες έχει η αποστολή) Διαγόρας είναι βαθμολογικά αδιάφορος και δεν έχει κανένα λόγο να μαυρίσει τη σημερινή μέρα γιορτής τόσων χιλιάδων φιλάθλων.
Οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν έχουν παρά να κάνουν το καθήκον τους και να πετύχουν το γκολ ή τα γκολ της σπουδαιότερης νίκης των τελευταίων 34 χρόνων.

Ο Μπάμπης Τεννές για τον Παναιτωλικό ανακοίνωσε την εξής αποστολή: Τζενάμο, Mπαμπανιώτης, Αναστασιάδης, Μπελεβώνης, Βούκοβιτς, Παππάς, Δέντσας, Ετζενγκέλε, Παλαιολόγος, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Ρότσα, Κούσας, Μπαϊκαρά, Γκόλιας, Καραμαλίκης, Γκούρμα, Μουμίν, Ρούσσης.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης θα έχει στην διάθεση του μόνο 14 παίκτες που είναι οι εξής:Ταραχούλσκι, Σκόνδρας, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Μαριεττάκης, Πεταυράκης, Πουλόπουλος, Προβατίδης, Φράγκος, Χατζόπουλος, Χειμωνέττος, Χριστοφιλέας, Αγκιρίμπα, Τύρελης. 

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ 3 και ραδιοφωνικά,όπως πάντα,από το  ράδιο Ακαρνανία

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδήμας, Αλεξανδρόπουλος (Αχαϊας)
4ος: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σκουφίτσας (Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια: