Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Δύο χρόνια μετά κυκλοφορούν ελεύθεροι οι δολοφόνοι του Σωκράτη Γκιόλια


Σήμερα το πρωί συμπληρώθηκαν δύο ολόκληρα χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.

5:26 το πρωί της 19ης Ιουλίου 2010,στην Ελλάδα που γέννησε τη Δημοκρατία κι ο πρόεδρός της έχει το θράσος να μιλάει για την αποκατάστασή της το '74,δολοφονήθηκε ένας άνθρωπος,ένας
οικογενειάρχης,ένας πατέρας,ένας δημοσιογράφος,ένας blogger!

Δυό χρόνια μετά όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι οι δολοφόνοι του αλλά έκλεισαν και κάποια στόματα που φάνηκε να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ή τουλάχιστον έτσι ήθελαν να δείξουν.

Και μιλάμε ευθέως για τη Σεμίνα Διγενή και το Γιώργο Καρατζαφέρη.
Η μεν κυρία απείλησε πέρσι το Χρήστο Παπουτσή με αποκαλύψεις λέγοντάς του: "... ξέρω ότι ξέρεις ποιός έδωσε την εντολή και ποιοί ήταν οι εκτελεστές του Σωκράτη Γκιόλια".
Ο δε κύριος πρόεδρος του ΛΑΟΣ,στη συζήτηση σχετικής επερώτησής του,μετέφερε στη Βουλή  την πληροφορία ότι: "2 ώρες πριν τη δολοφονία το θύμα μιλούσε με κορυφαίο επιχειρηματία της χώρας"!

Πέραν αυτών ουδέν,οι δολοφόνοι άφαντοι κι ασύλληπτοι!

Βέβαια άφαντοι κι ασύλληπτοι παραμένουν επίσης οι δολοφόνοι του Τζώρτζη Αθανασιάδη από τις 19 Μαρτίου του 1983.Κάτι σύνηθες δηλαδή στην Ελληνική Δημοκρατία!

Για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια ελέχθησαν και γράφτηκαν ουκ ολίγα για τα πιθανά αίτια της δολοφονίας του,για τα τυχόν μέτωπα που είχε ανοίξει ο μακαρίτης,για τον τρόπο που αντιλαμβάνονταν και ασκούσε την ερευνητική δημοσιογραφία.

Η ουσία είναι πως κάποιοι ήθελαν νεκρό το Σωκράτη Γκιόλια και κλειστό το πρωτοπόρο blog "Troktiko"!Τα πέτυχαν και τα δύο με δεκαέξι σφαίρες.

Στη χώρα της πλέριας  Δημοκρατίας και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών εξακολουθούν να σφραγίζουν τα στόματα με καυτό μολύβι και να στέλνουν μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση με πιστόλια.


Επειδή δεν έχουμε κάτι να συνεισφέρουμε προς την κατεύθυνση των ερευνών,αν γίνονται ακόμα,σταματάμε εδώ αυτό το κείμενο τιμώντας τη μνήμη του Σωκράτη Γκιόλια.
.--

Μπορείτε να διαβάσετε
όλα όσα αφορούν τη δολοφονία του και μετά (
προκήρυξη των "επαναστατών" της ΣΕΧΤΑ,συνέντευξη του πεθερού του,δηλώσεις Καρατζαφέρη,άρθρα Διγενή,τον συσχετισμό με την πενταπλή δολοφονία στην Κύπρο πρόσφατα κλπ) στον ειδικό φάκελο του blog μας εδώ
Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: