Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Στην αντιτρομοκρατική κρατείται ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας στην Πάρο! Πώς συνδέεται το Αγρίνιο με την υπόθεση


Ένας 29χρονος Έλληνας που κινείται στο λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο και ο οποίος είναι παλαιός γνώριμος των αρχών προσήχθη και κρατείται στην αντιτρομοκρατική ως ύποπτος για τη ληστεία της Alpha Bank στην Νάουσα της Πάρου όπου δολοφονήθηκε ο 53χρονος οδηγός Δημήτρης Μίχας.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το γενετικό υλικό (DNA) που βρέθηκε στο καπέλο και στο μαντήλι ταυτοποιήθηκε με τον 29χρονο και συνεπώς ο προσαχθείς είναι όπως φαίνεται ένας από τους τέσσερεις ληστές στην Νάουσα της Πάρου.

Με την "γιάφκα" της οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" στην συμβολή των οδών Δασκαλοπούλου και Πραΐδου στο Αγρίνιο , η οποία ανακαλύφθηκε τις 5 Δεκεμβρίου 2010, "συνδέει" η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία την αιματηρή ληστεία στην Πάρο πριν από δέκα ημέρες!

Ο 29χρονος αντιεξουσιαστής Αναστάσιος Θ. που διαμένει μονίμως στην Θεσσαλονίκη , δηλώνει άνεργος, και συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μοναστηράκι ως ο δράστης της δολοφονίας του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα στην Πάρο είχε καταγραφεί ως ύποπτος για συμμετοχή στην δράση των "Πυρήνων της Φωτιάς" και κυρίως με την αποθήκευση και μεταφορά όπλων της οργάνωσης από Αγρίνιο και Πάτρα προς Αθήνα . Εκείνη την περίοδο -μετά την αποστολή των δεμάτων βόμβες- είχαν βρεθεί οπλαποθήκες σε διαμερίσματα στην Καλλιθέα και στον Πειραιά κι είχαν συλληφθεί τέσσερα μέλη της οργάνωσης.

Όμως εκείνο το διάστημα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία δεν μπόρεσε να στοιχειοθετήσει την συμμετοχή του 29χρονου στην οργανωση-μαζί με μια κοπέλα που θεωρείτο επίσης ύποπτη. Όμως μετά την εξέταση των βίντεο από την ληστεία στην Πάρο αλλά και την ανάλυση DNA κι άλλων δεδομένων έκπληκτοι οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ -κι ενώ οι έρευνες είχαν φθάσει σε αδιέξοδο- φαίνεται να στοιχειοθετούν την συμμετοχή του 29χρονου αντιεξουσιαστή στο έγκλημα του κυκλαδίτικου νησιού.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όμως οι αστυνομικοί βρήκαν την άκρη του νήματος από το κινητό του τηλέφωνο και τις κλήσεις που είχε κάνει.

Ο συγκεκριμένος από τη στιγμή που προσήχθη δεν αποδεχόταν καμία κατηγορία και κρατούσε μια χαρακτηριστική στάση όσων έχουν εμπλακεί κατά καιρούς στο λεγόμενο αντάρτικο πόλης.
http://dailynews24.gr/
από ΖΕΙΔΩΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: