Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Απίστευτα πράγματα: Ειδική τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο.... "για την ομαλή έναρξη και εύρυθμη λειτουργία της Super league"!!!!

Χρωστάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους αλλά δεν τρέχει τίποτα

Η κυβέρνηση που θα αλλάξει την Ελλάδα,αυτοί που κόβουν δικτατορικά μισθούς και συντάξεις,αυτοί που νέκρωσαν την αγορά περνάνε ειδική διάταξη μόνο και μόνο για να ξεκινήσει απρόσκοπτα το Σαββατοκύριακο το Επαγγελματικό (ο Θεός να το κάνει) πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League!
Κι αυτό γιατί οι μισές από τις ομάδες που συμμετέχουν δεν διαθέτουν φορολογική ενημερότητα αφού χρωστάνε τα μαλλιά  της κεφαλής τους.
Διαβάστε:
Η κυβέρνηση με τροπολογία που κατέθεσε, μεταθέτει για ένα μήνα από την έναρξη των πρωταθλημάτων, την κατάθεση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας από τις ΠΑΕ.Οπως αναφέρεται στην διάταξη που υπογράφει ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης στη αιτιολογική έκθεση, η τροπολογία κατατίθεται "διότι υπάρχει αδήριτη ανάγκηγια την ομαλή έναρξη και εύρυθμη λειτουργία των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, κρίνεται αναγκαίο να διευκολυνθούν οι ομάδες που συμμετέχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, παρέχοντας τους παράταση ενός μήνα στην προθεσμία προσκόμισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας"!!!

Η τροπολογία έχει κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τα Ειρηνοδικεία που θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη!!!!

Οπερ σημαίνει πως όσες ομάδες έχουν πρόβλημα μπορούν μέσα σε 30 μέρες από την πρεμιέρα της Super League να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά.

Τα πράγματα είχαν ως εξής:Μέχρι την προχθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού από τις 16 ομάδες μόνο οι 8 πληρούσαν τις προϋποθέσεις του νόμου για συμμετοχή στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.Τους δόθηκε προθεσμία μέχρι σήμερα Παρασκευή να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές  τους με την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία αλλά... πως ήταν δυνατόν μέσα σε δύο μέρες να βρεθούν τόσα χρήματα.

Στη σημερινή λοιπόν συνεδρίαση της επιτροπής άλλος προσκόμισε βεβαιώσεις καταθέσεων χρημάτων,άλλος εγγυητικές επιστολές και η ΑΕΚ τη... μελλοντική χορηγία που έκανε να λαμβάνει από τον ΟΠΑΠ (κάτι σαν τις μελλοντικές επιδοτήσεις των κομμάτων που προεισπράχτηκαν!).

Μπροστά σ' αυτό τον κικαιώνα και με τον κίνδυνο του παγκόσμιου ρεζιλέματος να μην ξεκινήσει το Ελληνικό πρωτάθλημα πάρθηκε η παραπάνω απόφαση από την Κυβέρνηση,που δίνει στις ΠΑΕ ένα ακόμα μήνα προθεσμία για να τακτοποιήσουν τα χρέη τους.

Αντίθετα με τις ΠΑΕ οι μικρομαγαζάτορες που δεν διαθέτουν ισχυρή λίγκα και δεν παίζουν και στην Ευρώπη,όταν τους πνίγουν τα χρέη κατεβάζουν ρολά και αυτοκτονούν!

Για την ιστορία να πούμε τις ΠΑΕ για τις οποίες έγινε όλος αυτός ο ντόρος:Παναθηναϊκός,Άρης,Πανιώνιος,ΠΑΟΚ, Πλατανιάς,ΟΦΗ,ΑΕΚ και Πανθρακικός.
Κάποιες απ' αυτές όπως γράψαμε και παραπάνω προσκόμισαν κάποια έγγραφα αλλά σύμφωνα με το αθλητικό ρεπορτάζ μόνο τρεις "καθάρισαν" οριστικά (Πανιώνιος,ΠΑΟΚ και Πλατανιάς).
από ΖΕΙΔΩΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: