Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Αυτό χτες στο Βόλο ήταν το πτώμα του Παναιτωλικού

Δυστυχώς όσοι είδαμε τον χθεσινό Παναιτωλικό απέναντι στη Νίκη Βόλου απογοητευήκαμε πλέον οριστικά και αμετάκλητα!Η σεζόν χάθηκε πριν καν αρχίσει... αλλά ποτέ δεν περιμέναμε να δούμε το πτώμα του Παναιτωλικού μας.
Κι όμως το είδαμε κι αυτό.Χτες στο Πανθεσσαλικό υπήρχε μόνο η ομάδα της Νίκης,χωρίς κι αυτή να είναι κάτι το σημαντικό και η πλήρης ανυπαρξία του Παναιτωλικού,συν το ευρύ σκορ της έδωσε αξία!
Το κείμενο που ακολουθεί καθρεφτίζει,για μας τουλάχιστον,την πραγματικότητα.
Γηγενής Αγρινιώτης
Ψόφησε και... βρώμισε Νικόλα!
Όπως έφυγε το... εφιαλτικό 2012 για τον Παναιτωλικό έτσι άρχισε και το 2013. Δεν περιμέναμε άλλωστε και κάτι διαφορετικό. Μια ακόμη ξεφτίλα. Από την αρχή της σεζόν εξάλλου είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Όποιος θέλει να παραμυθιαστεί, παραμυθιάζεται με τις δηλώσεις και τα... διοικητικά-προπονητικά πλάνα! Οι άλλοι ξέρουν καλά πως ο φετινός Παναιτωλικός είναι από το περασμένο καλοκαίρι ένας... οργανισμός που στήθηκε σε λάθος βάσεις και έτσι θα πηγαίνει μέχρι τέλος.

Όταν βρίσκει... ανύπαρκτες ομάδες τύπου Θρασύβουλου πιθανό να τις κερδίζει εύκολα. Όταν βρίσκει κανονικές ομάδες με τις οποίες έχει ίδιους στόχους θα... κολλάει και θα χάνει πολύτιμους βαθμούς.

Ένα άχρωμο σύνολο, χωρίς ψυχή, χωρίς πάθος, εντελώς... ευνουχισμένο για τα δεδομένα της κατηγορίας δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Προσωπικά ήμουν αισιόδοξος για την άνοδο μόνο και μόνο επειδή ο Παναιτωλικός συμμετέχει στο πιο αστείο πρωτάθλημα όλων των εποχών.

Όμως όταν είσαι και εσύ αστείος δεν μπορείς να έχεις και απαιτήσεις. Όπως καλό είναι όλοι οι φίλοι του Τίτορμου να μην έχουν και πολλές απαιτήσεις πλέον. Είναι φανερό ότι «δεν μπορούν τα παλικάρια»!

Μετά την 5νθήμερη Χριστουγεννιάτικη άδεια, η ομάδα προετοιμάζονταν υποτίθεται για το ματς του Βόλου που το «διπλό» ήταν το ζητούμενο! Με μια αστεία αντίδραση της άμυνας (ακόμη μια φέτος) ο Παναιτωλικός από το 5' βρέθηκε πίσω στο σκορ και δεν αντέδρασε ποτέ!

Ή μάλλον η αντίδραση ήταν αξιολύπητη... Έφαγε κι ένα δεύτερο, πάλι με τον σκόρερ να τον έχουν χάσει οι πάντες και ησύχασε. Μετά απλά χάθηκε η μπάλα και ήρθε η ξεφτίλα. Αυτό προφανώς προετοίμαζε ο Καραγεωργίου τόσες μέρες.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Ούτε περισσότερα λόγια χρειάζονται. Εξάλλου... αυτό δεν είναι ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΌΣ! Όσοι «δημιούργησαν» το... έκτρωμα ας το χαίρονται. Οι άλλοι καλά κάνουν και έχουν γυρίσει την πλάτη από το να... αρρωσταίνουν.

ΥΓ. Όλες οι ομάδες κατάφεραν τις μεταγραφές τους να τις... περάσουν και να αγωνιστούν. Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τον Μπόγιοβιτς στις 15 Δεκέμβρη και στις 5 Γενάρη ακόμη δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής!

ΥΓ1. Κι αυτός ο Παυλάκης ο Μητρόπουλος... φαγώθηκε να φύγει. Είτε έτσι, είτε... γιουβέτσι δεν θα αργήσει να ανταμώσει ξανά με την football league!

ΥΓ2. Το πάλεψε ο Τακίδης να... σκοράρει ξανά, αλλά ήταν άτυχος!
http://paneole.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: