Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013

Απαράδεκτη και προκλητική η συμπεριφορά του Μητροπολίτη Ναυπάκτου στον Αγιασμό των Υδάτων

Με την προϋπόθεση ότι τα πράγματα έχουν όπως ακριβώς τα διαβάζουμε στο http://www.agriniopress.gr/ οφείλουμε να καυτηριάσουμε την απαράδεκτη και προκληική συμπεριφορά του Μητροπολίτη Ναυπάκτου,ο οποίος για μια ακόμα φορά διχάζει αντί να ενώνει το ποίμνιό του!
Προς τι Δέσποτα τόση κακία και περιφρόνηση σ' έναν πιστό που βούτηξε στα παγωμένα νερά τηρώντας το έθιμο των Θεοφανείων;Τι έχετε να μοιράσετε με το Μοναστήρι;
Γηγενής Αγρινιώτης
Ανεπιθύμητος για τον Μητροπολίτη ήταν ο άνδρας που βούτηξε στο λιμάνι της Ναυπάκτου και έπιασε τον Σταυρό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr κατά την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού από τον Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο, άνδρας που είναι μέλος του Συλλόγου φίλων του Μοναστηρίου Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, με το οποίο η Μητρόπολη Ναυπάκτου έχει χρόνια αντιπαράθεση, κατάφερε να βουτήξει στο λιμάνι της Ναυπάκτου και να πιάσει πρώτος τον Σταυρό.

Μόλις το είδε αυτό ο Μητροπολίτης και ο άνδρας κινήθηκε προς το μέρος του, ο Ιερόθεος, αποχώρησε ενοχλημένος από το σημείο, χωρίς να πάρει τον Σταυρό , αφήνοντας «σύξυλους» επισήμους και πιστούς!

Ο άνδρας, άρχισε να φωνάζει «ντροπή σου» στον Μητροπολίτη και δημιουργήθηκε αναστάτωση με τον πιστό τελικά να δίνει τον Σταυρό σε ένα παιδί ρομά.

Η στάση αυτή του Μητροπολίτη Ναυπάκτου, δυσαρέστησε πολλούς πιστούς στην πόλη της Ναυπάκτου και αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της κόντρας του με το Μοναστήρι που κρατά χρόνια έχει διχάσει την τοπική κοινωνία και η αλήθεια είναι , πως αρχίζει πλέον να κουράζει…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΘΜΕΝΑΡΧΗΣ?