Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΣΟΚ στο Αγρίνιο,Παναιτωλικός - Κέρκυρα 0-1


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε σήμερα το απόγευμα στο Αγρίνιο την Κέρκυρα για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ,η οποία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών,μετά και από την αναβολή της 26ης λόγω των επεισοδίων τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ντέρμπι των αιωνίων και τα όσα έλαβαν χώρα στη συνέχεια στο Δ.Σ. της λίγκας.

Η ομάδα του Αγρινίου είχε την ευκαιρία να πάρει τρεις εύκολους βαθμούς στο κυνήγι της 5ης θέσης,όμως πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση κι έχασε πολύτιμο έδαφος μέσα στην έδρα της.

Πολύ δυνατά ξεκίνησε το ματς η Κέρκυρα και μετά το δεκάλεπτο που πήγε να πάρει τα πάνω του ο Παναιτωλικός,χτύπησε με τον καλύτερο παίκτη της τον Γκαζαριάν,παγώνοντας τους γηπεδούχους...

Ηταν το 16' όταν ο Μαρκόβσκι έβγαλε αριστερά τον Γκαζαριάν, ο οποίος ξεπέρασε το μαρκάρισμα του Μαλεζά και με αριστερή προβολή άνοιξε το σκορ για την Κέρκυρα 0-1 (δείτε το ΕΔΩ).

Ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να συνέλθει απ' αυτή την ψυχρολουσία και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του η Κέρκυρα ήταν αυτή που θα μπορούσε να έχει κι ένα ακόμα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Με μία αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο Μάκης Χάβος,με τον νεοεισελθέντα Ρουσκουσέδα να δίνει πνοή στον Παναιτωλικό,όχι όμως και το γκολ.... Ετσι από το 64' μπήκε στον αγώνα και ο Μορένο κι ο Παναιτωλικός συνέχισε με δύο φορ...

Ομως στο 71' τραυματίστηκε ο Αλβες κι έμεινε εκτός γηπέδου...,τη θέση του πήρε ο Θεοδωρίδης...,ο οποίος πάλεψε χτυπώντας φάουλ και κόρνερ χωρίς αποτέλεσμα!

Η Κέρκυρα πήρε μια άτυπη ρεβάνς του 1-2 του πρώτου γύρου και ταυτόχρονα εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Από την άλλη μεριά ένας κακός Παναιτωλικός κλώτσησε την καρδάρα με το γάλα και υποχώρησε στην 6η θέση....

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Μπεχράνο, Άλβες(73' Θεοδωρίδης), Καπέλ(64' Μορένο), Μαλεζάς, Γοδόι, Μαρτίνες, Σκαραμοτσίνο, Μύγας(46'Ρουσκουσέδα) , Ετζενγκέλε, Φωτάκης.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου):Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ναγιάρ(85' Καρντόσο), Γκαζαριάν(93'Καϊκούτ), Γκόμες, Μαρκόβσκι, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ντιόγκο, Λεάλ(58' Χαβίτο) Γκονζάλες.

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: