Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός φιλικά... 2 - 2 (βίντεο)


Αστέρας Τρίπλης και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι 2-2 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε χτες στην Τρίπολη. Ιωαννίδης και Καλτσάς για τους γηπεδούχους τα γκολ, Ουάρντα και Φερέιρα για τους φιλοξενούμενους.

Κι ενώ κανονικά θα έπρεπε ν' ασχολούμαστε με την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας,αυτή αναβλήθηκε κι έτσι οι περισσότερες ομάδες πήγαν στην... λύση των φιλικών.

Οπως ο Αστέρας Τρίπολης με τον Παναιτωλικό με τους δύο συλλόγους να τελειώνουν το ματς ισόπαλοι με 2-2.


Η ομάδα του Αγρινίου προηγήθηκε με τον Ουάρντα στο 21' με πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος) αλλά ο Ιωαννίδης ισοφάρισε για τον Αστέρα Τρίπολης στο 52΄και πήρε και το προβάδισμα στο 74' με μακρινό σουτ του Καλτσά. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Φερέιρα στο 82΄με τον Ουάρντα να έχει δοκάρι στις καθυστερήσεις.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κοτσίσκι (62’ Ντοναρούμα), Ιγκόρ (76’ Μπέρτος), Σεφίλ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης (83’ Νάτσης), Δημούτσος (76’ Κώτσιρας), Στανισάβλιεβιτς (62’ Καλτσάς), Φερνάντες (62’ Τσιλιανίδης), Τσάβες (62’ Τσουκαλάς), Μάσα (76’ Τσιώλης), Ιωαννίδης (62’ Γκοντό).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας (68’ Φερέιρα), Μύγας, Τσοκάνης (81’ Ρόσα), Παπάζογλου, Μάκος, Πάουλο (88’ Μαλής), Μουνιός (57’ Ρότσα), Ουάρντα, Μαρκόβσκι (59’ Τομανέ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: