Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Σοκ στα Καμμένα Βούρλα: Φίλος της οικογένειας ασελγούσε στην 13χρονη κόρη!


Νέο σοκ στη Φθιώτιδα με υπόθεση ασέλγειας - Κατηγορείται ότι χάιδευε σε απόκρυφα σημεία την κόρη φίλων του - Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη.

Περίπτωση ασέλγειας σε ανήλικο κορίτσι αναστατώνει από το απόγευμα της Πέμπτης (28/6) τη μικρή κοινωνία των Καμένων Βούρλων.

Μετά από καταγγελία μιας 14χρονης μαθήτριας με τη μητέρα της στο οικείο Τμήμα, συνελήφθη ένας 52χρονος ο οποίος διατηρούσε πολύ στενές φιλικές σχέσεις με την οικογένεια.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 52χρονος, ο οποίος είναι κι εκείνος πατέρας, φέρεται να θώπευε τη μικρή σε διάφορα επίμαχα σημεία του σώματός της κατά τη διάρκεια του χειμώνα του '16 - '17 όταν δηλαδή εκείνη δεν ήταν καν 13 ετών!

Η μικρή επιβεβαίωσε μέσω της παιδοψυχολόγου που την εξέτασε τα παραπάνω και ακολούθησε η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη για ασέλγεια σε ανήλικη.

Πραγματοποιήθηκε επίσης έρευνα στο σπίτι του 52χρονου, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε κατάσχεση σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή και ενός λαπ-τοπ, καθώς και οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής, που θα μπορούσε να περιέχει φωτογραφικό υλικό, τα οποία και θα σταλούν για έλεγχο. Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο όπλα τύπου φλόμπερ τα οποία ο 52χρονος δεν τα είχε δηλωμένα.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ενώπιον της Ανακρίτριας για να απολογηθεί, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Τρίτη. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος στο αστυνομικό μέγαρο της Φθιώτιδας.

http://www.lamiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: