Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Γυναίκα στην Πάτρα έχασε το πόδι της από ράμφισμα Κόκορα


Η άτυχη γυναίκα ξύπνησε για να ταϊσει τις κότες της και βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν αγριεμένο κόκορα.
Ο λόγος για μία γυναίκα από την Πάτρα που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρίου. Οπως γράφει η εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας με βάση το ιστορικό που έχουν στα χέρια τους οι γιατροί του νοσοκομείου, η γυναίκα σηκώθηκε -όπως κάθε πρωί- για να ταΐσει τις κότες της.
Φαίνεται, όμως, ότι δεν φόρεσε τα κατάλληλα παπούτσια και όταν μπήκε στο χώρο, ο αγριεμένος κόκορας της επιτέθηκε και κατάφερε να την τσιμπήσει στο δάχτυλο! Η γυναίκα σφάδαζε από τον πόνο, αλλά δεν πήγε σε γιατρό! Με όσες δυνάμεις είχε πήγε στο σπίτι της και περιποιήθηκε το τραύμα βάζοντας ιώδιο.

Όμως στη συνέχεια αποδείχτηκε πως αυτό δεν ήταν αρκετό. Προφανώς το ράμφος του κόκορα είχε μολυνθεί από κάποιο μικρόβιο και αυτό ήταν αρκετό για τη δραματική συνέχεια της ιστορίας της άτυχης γυναίκας. Το βράδυ σήκωσε πυρετό. Η μόλυνση εξελισσόταν ραγδαία και όταν έφθασε στο νοσοκομείο ήταν ήδη αργά.

Οι γιατροί σήκωσαν τα χέρια ψηλά και είπαν στους συγγενείς της πως η μόνη λύση ήταν ο ακρωτηριασμός του ποδιού. Κάτι που συνέβη. Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου και πραγματικά κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε το πόδι της από ένα «ράμφισμα» κόκορα.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: