Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ο Νταλακούρας ανέλαβε τις ευθύνες του κι οι Μπελεβώνης Κωστούλας στην Αργεντινή για παίκτες


Ο Γιάννης Νταλακούρας με συνέντευξή του στο Ράδιο Ακαρνανία μίλησε για όλους και για όλα. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού ανέλαβε την ευθύνη για τις μέτριες εμφανίσεις της ομάδας του ενώ τόνισε πως το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του και πως είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται που και πότε κάνει λάθη. «Αποδείχθηκε λάθος η επιλογή μου να παίξουμε έτσι στα Γιάννενα. Ήθελα να δείξω πως είμαστε η καλύτερη ομάδα»,είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας προπονητής.
Ετοιμάζεται για Αργεντινή ο Μπελεβώνης
Στο μεταξύ για την Αργεντινή αναμένεται να αναχωρήσει την Πέμπτη ο γενικός διευθυντής του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης, όπου θα συναντήσει γνώστες της συγκεκριμένης αγοράς. Ο Μπελεβώνης εστιάζει συγκεκριμένα σε αμυντικούς και επιθετικούς ενώ στο ταξίδι του πιθανόν να τον ακολουθήσει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά, στην προπόνηση της Τετάρτης οι παίκτες εξασκήθηκαν στα τελειώματα φάσεων και στο οικογενειακό διπλό. Απών ήταν ο Βασίλης Γκόλιας τον οποίο ταλαιπωρεί ίωση, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χάρης Παππάς.
http://www.derby.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: