Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Παραλίγο εμφράγματα στο Αγρίνιο,στο 94' ισοφάρισε (2-2) ο Παναιτωλικός

Με εύστοχο πέναλτι του Κουτσοσπύρου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παναιτωλικός πήρε την ισοπαλία (2-2) κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου.
Οι Αγρινιώτες ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, άνοιξε το σκορ στο 41’ με τον Κούσα, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ναλμπάντη στο 72’ και πήρε προβάδισμα στο 86’ με τον Γκόγκα, αλλά στο 94’ ο Κουτσοσπύρος ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Φαβάλι από ανατρο0πή του Τακίδη.
Το «συγκρότημα» του Νίκου Καραγεωργίου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε μόλις στο 9’ με το απ’ ευθείας φάουλ του Γιάνεφ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη, ενώ ο πορτιέρο του Εθνικού, απέκρουσε στο 18’ το πλασέ του Καμαρά από κοντά και στην επαναφορά, έδιωξε σωτήρια την κεφαλιά του Ακουάρο.
Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους, απείλησαν στο 19’ με τον Γιάνεφ, αλλά και πάλι ο Αποστολίδης έδιωξε, ενώ στο 31’ το σουτ του Φαβάλι πέρασε άουτ, όπως και η προβολή του Σφακιανάκη στο 34’. Μάλιστα, ένα λεπτό νωρίτερα, ο Γιάνεφ σημάδεψε και πάλι το οριζόντιο δοκάρι, σε εκτέλεση φάουλ.
Η υπεροχή του Παναιτωλικού έφερε… καρπούς στο 41’ όταν ο Γκόλιας έκανε τη σέντρα, ο Φαβάλι βρέθηκε στο έδαφος, η μπάλα έφτασε στον Κούσα, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εθνικός Γαζώρου έφτασε στην ισοφάριση στο 72’ με τον Ναλμπάντη, ο οποίος έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια και έκανε την ανατροπή στο 86’ με τον Γκόγκα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το ολέθριο λάθος του Τακίδη και σε κενή εστία έκανε το 2-1.
Ωστόσο, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παναιτωλικός έφτασε στην ισοφάριση, καθώς ύστερα από φάση διαρκείας, ο Αποστολίδης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Φαβάλι και ο Κουτσοσπύρος από τα 11… βήματα, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τοπούζης (Σ.Δ. Θράκης), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Σφακιανάκη, Γιάνεφ, Γκόγκα, Γαλακτερό, Κωνσταντινίδη, Μερεσιώτη και Αποστολίδη
Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Κούσας, Ακουάρο, Ιωάννου, Μπογκντάνοβιτς (77' Μπακάκης), Γκόλιας, Σφακιανάκης, Φαβάλι, Γιάνεφ (81' Δάρλας), Πάσας, Καμαρά (77' Κουτσοσπύρος).
Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης, Γαλακτερός, Κουκόλης, Καμπίας, Νίρλας, Σαββίδης (59' Μερεσιώτης), Γεωργιάδης, Αλεξάντροβιτς (65' Ζιγκερίδης), Κωνσταντινίδης (80' Καρυπίδης), Ναλμπάντης, Γκόγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: