Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Nέο στραβοπάτημα για τον Παναιτωλικό, 0-0 με την Καβάλα (βίντεο)


Nέο στραβοπάτημα για τον Παναιτωλικό,αυτή τη φορά μέσα στο Αγρίνιο.
Μετά την ήττα από την Καλλονή την Κυριακή ήρθε σήμερα η ισοπαλία με την Καβάλα.

Παναιτωλικός και  Καβάλα δεν κατάφεραν να σκοράρουν και αρκέστηκαν στην ισοπαλία 0-0,που για μεν την Καβάλα θεωρείται εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα για δε τον Παναιτωλικό αρνητικό,που τον απομάκρυνε ξανά από το στόχο της ανόδου (αν υπάρχει ακόμα τέτοιος στόχος).


Η ομάδα του Μάκη Χάβου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το παιχνίδι,δυστυχώς όμως το γκολ δεν ήρθε.Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες με τους Καμαρά και Μπελόν στο πρώτο μέρος και τους Σίσιτς, Κούσα και Σφακιανάκη στην επανάληψη.

Η Καβάλα φρόντιζε τα νώτα της,όπου τα κατάφερε κι είχε μια καλή ευκαιρία με τον Εντιαγέ στο 26’.


Στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής που έκοβε χωρίς ιδιαίτερο λόγο τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, προκαλώντας τον εκνευρισμό  παικτών και θεατών.

Το τελικό 0-0 ικανοποίησε την Καβάλα,άφησε όμως πολλά ερωτηματικά για τη δυστοκία των παικτών του Παναιτωλικού.Δεύτερο ματς στη σειρά χωρίς να σκοράρουν,ενώ είχαν δείξει πως με τον ερχομό του Χάβου είχε βρεθεί λύση για το εύκολο γκολ.

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Αραμπατζής, Γκολιάς, Κούσας, Μελισσάς, Σφακιανάκης (77’ Τζούνιορ), Ιορδανίδης (57’ Γιάνεφ), Mπελόν, Σίσιτς, Καμαρά (51’ Πάσας), Μπόγιοβιτς

Καβάλα: Αποστολίδης, Ντουτσαρίδης, Ντος Σάντος (66’ Ντόσης), Κοτίτσας, Πάτο, Εντιαγέ (88’ Κάργας), Τάσιτς (80’ Μπρατσιάνι), Μαραγκός, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Παγώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: