Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Πήρε μπρος ο Παναιτωλικός,διέλυσε και τον Ηρακλή με 3-0 - Βίντεο με τα γκολ


Συνέτριψε και τον Ηρακλή με 3-0 στο Αγρίνιο και πλέον βλέπει άνοδο!
Οι 3000 περίπου οπαδοί του Παναιτωλικού έφυγαν ευχαριστημένοι από το γήπεδο,τόσο από τη νίκη όσο και από την απόδοση της ομάδας τους.

Τρίτη σερί νίκη για τον Παναιτωλικό με το Μάκη Χάβο στον πάγκο του και πλησίασμα των πρωτοπόρων της βαθμολογίας.Απομένει ένας ολόκληρος γύρος ακόμα (20 αγωνιστικές) κι αν η ομάδα συνεχίσει να σκοράρει με την ίδια άνεση,όπως στους τρεις τελευταίους αγώνες η άνοδος θα πρέπει να θεωρείται εφικτός στόχος για τον Παναιτωλικό.

Κατά διαστήματα παίχτηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο από πλευράς Παναιτωλικού τουλάχιστον ,καθότι ο Ηρακλής απείλησε μόνο για ένα δεκάλεπτο μετά το 1-0,δεν μπόρεσε όμως να κάνει τίποτα και μοιραία ήρθε η βαριά ήττα.

Ο Παναιτωλικός με την αλλαγή προπονητή και το νέο αίμα στην ενδεκάδα του φαίνεται να έχει δέσει σε όλες τις γραμμές του και το κυριότερο βρίσκει πολύ εύκολα δίχτυα

Το φίλμ του αγώνα
Ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα κι έκλεισε τον Ηρακλή στην περιοχή του.
Στο 10' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ! Μετά από πολύ όμορφη σέντρα του Τζούνιορ, ο Μπόγιοβιτς κατέβασε τη μπάλα και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ!

Μετά το 15λεπτο οπισθοχώρησε κάπως ο Παναιτωλικός και ο Ηρακλής βρέθηκε δυο τρεις φορές σε πολύ καλή θέση για γκολ αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο 17' ο Δάρλας εξαπέλυσε κεραυνό που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.

Στο 29' τραυματίστηκε στο κεφάλι ο αρχηγός του Ηρακλή ,Νατσούρας κι έφυγε με το φορείο,μπαίνοντας στη θέση του ο Σαββίδης.Ο Νατσούρας συνέχισε να έχει ζαλάδες κι αυτή την ώρα μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αγρινίου.Κακή εντύπωση προκάλεσε η ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου ότι:"αναζητείται το πλήρωμα του ασθενοφόρου"!!!

Από τον τραυματισμό του Νατσούρα και μετά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τους παίκτες των δύο ομάδων να κάνουν εύκολα λάθη,χωρίς όμως να τα εκμεταλλεύονται οι αντίπαλοι.

Και εκεί που όλα κύλαγαν χαλαρά ο Παναιτωλικός ξαναχτύπησε.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το 2-0 και πάλι με τον Μπόγιοβιτς σε διπλή φάση.Αρχικά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι στην κεφαλιά του  Μπόγιοβιτς από σέντρα του Σφακιανάκη,ο Σέρβος επιθετικός κέρδισε το ριμπάουντ και σκόραρε ξανά.

Το ημίχρονο τελείωσε με 4' καθυστέρηση και τον Παναιτωλικό να προηγείται 2 - 0 του Ηρακλή

20:05 το δεύτερο ημίχρονο άρχισε χωρίς αλλαγές από τις δύο ομάδες και με τον Παναιτωλικό να έχει το πλεονέκτημα των δύο γκολ.

Στο 47' ο Ηρακλής σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως φάουλ του σκόρερ Στεφανίδη στον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού που είχε μπλοκάρει την μπάλα!

Στο 60' εκπληκτικό σλάλομ του Αραμπατζή από τα δεξιά και σέντρα στην περιοχή του Ηρακλή υποχρέωσε τον αμυντικό του γηραιού να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και να γράψει το 3-0 για τον Παναιτωλικό.

Στο 76' και στο 79' ο Τακίδης είχε δύο πολύ καλές επεμβάσεις.

Στο 82' είχαμε και αλλαγή διαιτητή,αφού ο άρχοντας του αγώνα Φωτιάδης δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει κι αποχώρησε,ενώ τη θέση του πήρε ο τέταρτος διαιτητής Ρούσσος!

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα,αφού ο αγώνας είχε κριθεί,με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές ωραίες φάσεις και στις δύο περιοχές.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φερναντές προσπάθησε να πετύχει το γκολ της τιμής για τον Ηρακλή αλλά ήταν άστοχος.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας(83' Γκόλιας), Σφακιανάκης, Τζούνιορ, Φαβάλι, Σίσιτς, Μπελόν (86'  Ιορδανίδης), Μπόγιοβιτς(68' Κουτσοσπύρος).

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Κιρόφσκι, Φερνάντες, Σουλίδης (56' Γεωργίου), Τσερκέζος, Νατσούρας(29' λ.τ.  Σαββίδης), Παπαστεριανός, Ισαάκ (65' Σιατραβάνης), Στεφανίδης, Παληγεώργος, Ταϊάναν.

από ΖΕΙΔΩΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ


από http://panaitolikos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: