Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Κόλλησαν στη λάσπη Παναιτωλικός - Αρης 0-0


Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες,τελείως ακατάλληλες για ποδόσφαιρο,αφού από το πρωί έβρεχε ακατάπαυστα στο Αγρίνιο,έπεσε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Παναιτωλικός και Αρης ήθελαν πάση θυσία τη νίκη,που για τους μεν Αγρινιώτες θα σήμαινε οριστική σωτηρία για τους δε Θεσσαλονικείς θα έδινε δικαίωμα στην ελπίδα.Δεν τα κατάφεραν....

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο,όμως στο δεύτερο ο Παναιτωλικός είχε καθολική υπεροχή,βομβάρδισε κυριολεκτικά την εστία του Αρη επιζητώντας ένα γκολ που δεν ήρθε ποτέ!
Η ισοπαλία αδικεί τον Παναιτωλικό,αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο...

Λιγοστός κόσμος στο γήπεδο,περίπου 2500 ηρωικοί οπαδοί του
Παναιτωλικού,παρακολούθησαν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να κάνουν περισσότερο τσουλήθρα στο βρεγμένο και λασπωμένο τερέν παρά να παίζουν ποδόσφαιρο!Αξιοσημείωτο ότι η μπάλα σε πολλές περιπτώσεις κολλούσε στη λάσπη του αγωνιστικού χώρου.

Τίποτα το ιδιαίτερο στο πρώτο ημίχρονο και μόνο από παιχνίδι της μπάλας με το νερό και τη λάσπη θα μπορούσε να μπει γκολ.

Οπως στο 25' που ο Μανιάς βγήκε μόνος του μπροστά στο Ράφαελ,μόνο που η μπάλα έμεινε πίσω του.Κάτι παρόμοιο συνέβη στην αντεπίθεση για λογαριασμό του Παναιτωλικού.

Καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 31' με τον Μπόγιοβιτς να σεντράρει από τα πλάγια και ο Καμαρά με κεφαλιά να αστοχεί από κοντά.

Στο 35' ο Καμαρά έφυγε μόνος,αλλά ήταν οφσάιντ...

Απείλησε με γκολ στο 37' ο Αρης,όταν τη σέντρα σουτ του Μανιά δεν πρόλαβε ο Μπακασέτας να τη σπρώξει στην κενή εστία!

Πριν τη λήξη του ημιχρόνου τραυματίστηκε ο Μπουγαϊδης και αντικαταστάθηκε από τον Νταμαρλή.

Πιο δυνατά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός,με συνεχείς επιθέσεις οι οποίες απέφεραν φάουλ και κόρνερ και με τον Αρη να αμύνεται σθεναρά.

Στο 53' ο Διούδης έσωσε τον Αρη,όταν απέκρουσε δύσκολα την προβολή του Καμαρά μετά από σέντρα του Θεοδωρίδη.

Οσο περνούσε ο χρόνος ο Παναιτωλικός ανέβαινε,όμως τη μεγάλη ευκαιρία είχε ο Μανιάς στο 55',αλλά το σουτ που εξαπέλυσε απέκρουσε ο Ράφαελ.

Καλό φάουλ του Θεοδωρίδη στο 57' δεν εκμεταλλεύτηκε ο Μπικέι.

Καταφανής η υπεροχή και η πίεση του Παναιτωλικού,αλλά μία ο Διούδης,μία το λασπωμένο γήπεδο,μία η αστοχία το γκολ δεν έρχονταν.Και ο Κούσας και ο Θεοδωρίδης βρέθηκαν σε θέση βολής αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν κι όσο η ώρα περνούσε τα πράγματα δυσκόλευαν.

Στο 70' οι του Παναιτωλικού διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο Μπόγιοβιτς...,ίσως να 'χαν δίκιο!

Μεγάλη ευκαιρία στο 72',όταν ο Νταλμά μπήκε από δεξιά σέντραρε και το πλασέ του Μπόγιοβιτς από κοντά σε κενή εστία έφυγε άουτ.

Συνέχισε την πίεση ο Παναιτωλικός για ένα γκολ  με τον Μπικέι να παρακινεί και τους υπόλοιπους φωνάζοντας "άμε","άμε" δηλαδή πάμε πάμε!

Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 80' με το Γιαννίτση να αποκρούει πάνω στη γραμμή σουτ του Θεοδωρίδη κι αμέσως μετά κεφαλιά του Κούσα,από φάουλ του Παπουτσογιαννόπουλου,έφυγε μόλις άουτ.

Κυριολεκτικά πολιορκήθηκε η εστία του Αρη στο τελευταίο δεκάλεπτο κι όμως γκολ δεν έμπαινε

*Οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού δεν σταμάτησαν στιγμή να φωνάζουν και μάλιστα χωρίς ομπρέλες!
*Πρώτη εμφάνιση του Μαρτίνες με τη φανέλα του Παναιτωλικού
*4η ισοπαλία για τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο
*Και στον πρώτο γύρο στη Θεσσαλονίκη οι δύο ομάδες  ήρθαν 0-0
*Οι "τραυματισμοί" των παικτών του Αρη στα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν προκλητικοί

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας(90' Μαρτίνες), Καμαρά, Θεοδωρίδης, Τζούνιορ, Σφακιανάκης(78' Παπουτσογιαννόπουλος), Γκάλο, Μπακάκης(68' Νταλμά), Ανέν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς.

Άρης(Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Πουλίδο, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος(75' Σουνάς), Μπακασέτας(94' Αγγελούδης), Βαγκέλι, Μανιάς, Μπουγαΐδης(44' λ.τ. Νταμαρλής), Τσιάρας.

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: