Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Εξακολουθεί το θρίλερ με τον απανθρακωμένο εκπαιδευτικό (βίντεο)


Στο θέμα του αποτρόπαιου θανάτου δασκάλου από το Αγρίνιο, που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στις φλόγες που τύλιξαν το αυτοκίνητό του, έγινε εκτενής αναφορά τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία την
Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου του 2011, επανέρχεται εκ νέου, αφού δεδομένα που όπως φαίνεται δεν είχαν διερευνηθεί σε πρώτο στάδιο ήρθαν στο φως και μετά από αίτημα της οικογένειας, η οποία μιλά για ανθρωποκτονία και όχι αυτοκτονία ή ατύχημα όπως ήταν το αρχικό πόρισμα, διεξάγεται δεύτερη έρευνα. Υπέρ αυτής της εκδοχής ήταν και ο αρμόδιος Εισαγγελέας που ανέσυρε την υπόθεση, κάνοντας λόγο για ανθρωποκτονία, που όμως εξαιτίας των ελάχιστων αξιοποιήσιμων στοιχείων που υπάρχουν, πολύ δύσκολα, όπως προκύπτει , μπορεί τελικά να διαλευκανθεί.

Τα ερωτήματα παραμένουν πολλά, σε μια υπόθεση που με όμοιά της δεν έχει ποτέ έρθει αντιμέτωπη η τοπική αστυνομία. Στην εκπομπή »Μίλα» στο κανάλι Star ήταν καλεσμένος την Δευτέρα ο εκδότης της τοπικής εφημερίδας «Εβδομάδα» Δημήτρης Μπακής, ο οποίος έθεσε τα δικά του ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση, όπως και ο αστυνομικός συντάκτης του «Μίλα» που έκανε επιτόπιο ρεπορτάζ στην περιοχή.



http://www.agriniopress.gr/

Διαβάστε τα σχετικά ρεπορτάζ του Γηγενή Αγρινιώτη

Απανθρακώθηκε 46χρονος!αυτοκτονία ή ατύχημα ερευνά η Αστυνομία

Που οφείλεται τελικά ο θάνατος του εκπαιδευτικού;Μήπως η εγκληματική ενέργεια πρέπει να είναι η τρίτη εκδοχή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: