Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ο Παναιτωλικός με την ψυχή στο στόμα 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης


Ηλιόλουστη μέρα σήμερα στο Αγρίνιο,ιδανικές συνθήκες για ποδόσφαιρο,που το φχαριστήθηκαν οι 4.000 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 25η αγωνιστική της Super League.

Από την αρχή διαγράφονταν μια εύκολη νίκη για τον Παναιτωλικό απέναντι σ' έναν Απόλλωνα,που μάλλον ήταν σ' άλλο γήπεδο στο ξεκίνημα του αγώνα.Ομως το ματς είχε δύο διαφορετικά πρόσωπα,ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα και με τις δύο να μεταμορφώνονται στο δεύτερο!

Πεισμωμένος ο Παναιτωλικός μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με Αρη και ΠΑΣ Γιάννινα θέλησε να ξεκαθαρίσει από την αρχή τα πράγματα και τα κατάφερε... δύσκολα στο τέλος είναι η αλήθεια.
Πολύ νωρίς και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια βρέθηκε να προηγείται με 2-0.

Στο 7' ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με τον Μπόγιοβιτς που πήρε το ριμπάουντ από τον Τζόρβα και με δεύτερη προσπάθεια πλάσαρε σε κενή εστία.

Στο 13΄ ο Καμαρά έφυγε μόνος του από το κέντρο του γηπέδου,δεν μπόρεσαν οι αμυντικοί να τον ανακόψουν και με πλασέ διπλασίασε τα γκολ του Παναιτωλικού.

Πρώτη καλή προσπάθεια για τον Απόλλωνα ένα σουτ του Κόρμπου στο 21' ,που εξουδετέρωσε ο Ράφαελ.

Στην αντεπίθεση ο Καμαρά έφτασε πολύ κοντά σ' ένα τρίτο γκολ,αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Αλβαρες.

Χαζό φάουλ του Μπικέι στο 25' έφερε τον Απόλλωνα στην περιοχή του Παναιτωλικού...και στο 30' μια κεφαλιά του Τσοκάνη μπλόκαρε εύκολα ο Ράφαελ.

Στην αντεπίθεση και πάλι ο Καμαρά μπήκε απειλητικά στην περιοχή και ο Αλβαρές πρόλαβε να παραχωρήσει κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και με τον Απόλλωνα να δείχνει πιο φρέσκος και να 'χει κλείσει τον Παναιτωλικό στα καρέ του... Και στο 55' πέτυχε να μειώσει σε 2-1 με σουτ του Αμπροουζ από το ύψος της μεγάλης περιοχής,όπου βρέθηκε μόνος του και ανενόχλητα στόπαρε με το στήθος και σούταρε δυνατά.

Παρά το γκολ που δέχτηκε ο Παναιτωλικός και το φρεσκάρισμα που επιχείρησε ο Χάβος με την είσοδο στο παιχνίδι του Παπουτσογιαννόπουλου ο Απόλλωνας συνέχισε να υπερέχει και τους Αγρινιώτες να αμύνονται.

Στο 61' ο Ντάλμπεργκ θέλησε να ισοφαρίσει με κεφαλιά,αλλά δεν τα κατάφερε...

Στο 63' ένα σουτ του Μπικέι,ήταν η πρώτη αντίδραση του Παναιτωλικού.

Νέο κόρνερ παραχωρεί ο Κούσας στο 69' και το ματς πλέον παίρνει φωτιά,αφού ο Απόλλωνας πιστεύει πως μπορεί να ισοφαρίσει.

Στο 73' χάνεται πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα να ισοφαρίσει,όταν ο Λουσέρο γυρίζει στον Τσοκάνη, αυτός σουτάρει αλλά ο Ράφαελ αποκρούει εντυπωσιακά.

Στην αντεπίθεση έφυγε ο Καμαρά που σέντραρε,αλλά η κεφαλιά του Νταλμά αποκρούστηκε σε κόρνερ.

Τα λεπτά κυλούσαν με τους Παναιτωλικούς να θέλουν αλλά να μην μπορούν και τους Απολλωνιστές να μην το βάζουν κάτω!

Στο 86' ο Τζόρβας είπε όχι σε σουτ του Νταλμά.

Εστω και δύσκολα ο Παναιτωλικός μάζεψε άλλους τρεις βαθμούς και... βλέπει με αξιώσεις την 6η θέση...

*Για μια ακόμα αγωνιστική αήττητος στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός
*Αποβλήθηκε ο Μπικέι στο 87' με δεύτερη κίτρινη και γύρισε σέντερ μπακ ο Μπούντιμιρ
*Εντυπωσιακοί οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού,οι οποίοι όσο η ομάδα "κάθονταν" τόσο περισσότερο φώναζαν και τραγουδούσαν.

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας,Καμαρά, Θεοδωρίδης(60' Παπουτσογιαννόπουλος), Γοδόι, Σφακιανάκης, Γκάλο, Μπακάκης(71' Νταλμά), Ανίν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς(80' Μπούντιμιρ).

Απόλλων(Λόρενς Σάντσεζ): Τζόρβας, Κανακούδης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Άλβαρεζ, Μίνγκας, Αργυρόπουλος(85' Σόντεμπεργκ), Τσοκάνης, Ντάλμπεργκ, Λουσέρο(77' Γκουέλα), Άμπροουζ(77' Μπάρκογλου).

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: