Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Πέθανε η πασίγνωστη και αγαπητή Αγρινιώτισσα Μιράντα


Μια από τις πλέον αγαπημένες και χαρακτηριστικές φιγούρες του Αγρινίου, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Η 79χρονη γνώστη σε όλους Μιράντα Κουτσικάκη, είναι η
ηλικιωμένη γυναίκα που χθες βρέθηκε αναίσθητη στην οικία της στην οδό Θεοτοκοπούλου στο Αγρίνιο, ενώ νωρίτερα είχε καλέσει σε βοήθεια , προκαλώντας την κινητοποίηση των γειτόνων της και της Αστυνομίας.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου χθες το βράδυ ,όπου διαπιστώθηκε πως υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και εξέπνευσε σήμερα το πρωί.

Η 79χρονη συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ ήταν πασίγνωστη στην κοινωνία του Αγρινίου, μια από τις πιο παλιές τηλεφωνήτριες στον Οργανισμό και προϊσταμένη του Τ/Κ του ΟΤΕ , ιδιαίτερα αγαπητή στους συναδέλφους της αλλά και σε όλους τους Αγρινιώτες και μέχρι πρόσφατα δεν παρέλειπε πάντα με το ιδιαίτερο ντύσιμο της, τα χαρακτηριστικά λευκά συνήθως ρούχα της και τα μαύρα της γυαλιά να κάνει τις βόλτες της στο κέντρο, να δέχεται και να κάνει πειράγματα…

Αξέχαστες θα μείνουν και οι εικόνες που περπατούσε σχεδόν καθημερινά στο Αγρίνιο με την τυφλή αδελφή της.
-
Μαζί της φεύγει και ένα ακόμη κομμάτι του Αγρινίου των προηγούμενων δεκαετιών, χαραγμένο νοσταλγικά στις μνήμες των μεγαλύτερων σε ηλικία κατοίκων της πόλης.

Η κηδεία της Μιράντας Κουτσικάκη θα τελεστεί στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο νεκροταφείο της πόλης, την Δευτέρα, στις 10 το πρωί.

Στο μεταξύ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το περιστατικό στο σπίτι της και για το εάν η άτυχη γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια φωνάζοντας, εξαιτίας κάποιου εισβολέα στην οικία της ή εξαιτίας αδιαθεσίας που ένιωσε.

(οι φωτογραφίες της εκλιπούσας, προέρχονται από αναρτήσεις στο facebook)
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: