Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Καταιγίδα η Ξάνθη έπνιξε τον Παναιτωλικό 2 - 3 στο Αγρίνιο (φωτο & βίντεο)


Υπό συνεχή βροχόπτωση,που κατά διαστήματα γινόταν πολύ έντονη,διεξήχθη στο Αγρίνιο  η αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την Ξάνθη.

Δυστυχώς ο Παναιτωλικός δεν τα κατάφερε χάνοντας για
δεύτερη φορά στην έδρα του,ενώ αντίθετα η Ξάθη,πραγματική καταιγίδα πέτυχε μεγάλη νίκη με 2 - 3,την τρίτη της στο πρωτάθλημα και μάλιστα όλες εκτός έδρας.

Βαρύς ο αγωνιστικός χώρος και πολύ βαρύτερα τα πόδια των παικτών του Παναιτωλικού που βρέθηκαν πολύ νωρίς να χάνουν από την πολύ καλή σήμερα Ξάνθη.

Στο 19′ γκολ για την Ξάνθη:Μετά από λάθος του Μάκου υπό την πίεση του Τριάδη, ο εξτρέμ της Ξάνθης μοίρασε στον Γιουνές που ήταν δεξιά,ο οποίος έδωσε ξανά στον Τριάδη που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και 0-1!(δείτε το εδώ)

Η κατοχή της μπάλας ήταν υπέρ του Παναιτωλικού,στο 62%, ενώ η Ξάνθη στο 38% και με ένα γκολ υπέρ της.

Στο 35′ ευκαιρία για τη Ξάνθη με λάθος του Μύγα ο οποίος γύρισε την μπάλα στον… Γιουνές αλλά τον πρόλαβαν οι Μάκος και Κούσας.

Στο 43′ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Φερέϊρα εκτελεί στο δεύτερο δοκάρι με τον Κούσα να κάνει την προβολή αλλά να πιάνει «αέρα» και τη μπάλα να περνάει άουτ. Ο διαιτητής σε αυτή τη φάση υπέδειξε επιθετικό φάουλ σε παίκτη του Παναιτωλικού.

Τέλος ημιχρόνου στο Αγρίνιο. Η Ξάνθη προσπαθούσε να κρατήσει το 0-1 με κλειστή άμυνα και έπαιζε πιο οργανωμένα μετά το γκολ,ενώ ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να ισοφαρίσει και παίζοντας αρκετά επιθετικά χωρίς όμως να μπορεί να σκοράρει.

Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου χωρίς αλλαγές,αλλά με ένα ακόμα γκολ από την Ξάνθη!


Στο 48′ δεύτερο γκολ για την Ξάνθη:Ο Γιουνές έβγαλε την σέντρα και ο Λάζιτς εύκολα με το κεφάλι έκανε το 0-2 !(δείτε το εδώ)

Σto 50′ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με τον Πάουλο να κάνει το σουτ αλλά τον Φλίσκα να διώχνει τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

Σto 62′ πέναλντι για τον Καμαβουάκα και τον Παναιτωλικό και κίτρινη για τον Λισγάρα,το οποίο εκτέλεσε στο 64′ ο Ουάρντα και μείωσε το σκορ για τον Παναιτωλικό σε 1-2.

Ο Παναιτωλικός πήρε τα πάνω του ελπίζοντας στην ισοφάριση,αλλά...

Στο 72' ο Κυριακίδης κάνει πέναλτι στον Γιουνές, το εκτελεί ο ίδιος και 1 - 3!!!

Στο 86' νέο γκολ για τον Παναιτωλικό με τον Ρότσα που μείωσε σε 2 - 3,μετά από ωραία μπαλιά του Λεντέσμα.

Από το σημείο αυτό και μετά οι παίκτες της Ξάνθης επιδόθηκαν σ' ένα παιχνίδι καθυστερήσεων,ενώ ο Παναιτωλικός πάλευε με νύχια και με δόντια για την ισοφάριση,η οποία δεν ήρθε!

Δίκαιη η νίκη της Ξάνθης,ο Παναιτωλικός πρέπει να αρχίσει να ψάχνεται κυρίως στην άμυνα,όπου σήμερα η Ξάνθη έκανε πάρτι!!!


Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ρόσα (82' Λεντέσμα), Τσοκάνης, Μάκος, Πάουλο, Φερέιρα(82' Ρότσα), Καμαβουάκα, Ουαρντά (74' Τομανέ), Μαρκόβσκι.

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Γουάλας, Ντε Λούκας, Λάζιτς, Βασιλακάκης (90+ Ορφανίδης Πέτρος), Λουσέρο, Τριάδης (90' Χατζητερζόγλου), Γιουνές (87' Ράνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: