Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Σαρωτικός ο Παναιτωλικός συνέτριψε 5 - 0 τον Πανιώνιο (φωτο & βίντεο)


Με την χορταστική σε γκολ και θέαμα αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Πανιώνιο έπεσε απόψε η αυλαία της 24ης αγωνιστική της Super League, με τους Αγρινιώτες να κερδίζουν 5 - 0.

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία: ο μεν Παναιτωλικός για να ξορκίσει τον κακό του δαίμονα Πανιώνιο και για να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία,ενώ οι Νεοσμυρνιώτες για να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από τους ουραγούς.

Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι ο Παναιτωλικός,που προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, νίκησε εύκολα 5 - 0 τον αδύναμο και πολύ κακό σήμερα Πανιώνιο και "σκαρφάλωσε" στην 6η θέση!

Μόλις στο 6'γκολ για τον Παναιτωλικό: Ο Ουίλιαν εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Άργκους νίκησε τον Ντομίνγκες στη μονομαχία τους στον αέρα και πήρε την κεφαλιά,ενώ άστοχη ήταν η έξοδος του Μανοϊλοβιτς και η μπάλα στα δίχτυα 1 - 0.


Κι ενώ οι Νεοσμυρνιώτες ήθελαν να αντιδράσουν,έκαναν όμως τραγικά λάθη στην άμυνά τους κι ο Παναιτωλικός που είχε την υπεροχή πέτυχε και δεύτερο γκολ.

Στο 20' νέο γκολ για τον Παναιτωλικό: Ο Σταυρόπουλος γλίστρησε στο αριστερό άκρο της άμυνάς του και ο Μανά μπήκε στην περιοχή και "σέρβιρε" τη μπάλα  στον Μπάιροβιτς,ο οποίος με σουτ έγραψε το Παναιτωλικός - Πανιώνιος 2-0.


Μετά και τη δεύτερη ψυχρολουσία οι παίκτες του Ακη Μάντζιου προσπάθησαν να ανασυγκροτηθούν,πίεσαν αρκετά,κέρδισαν 4-5 κόερνερ, δημιούργησαν φάσεις στην περιοχή του Γιαννακόπουλου,χωρίς όμως να μπορούν να παραβιάσουν την εστία του.

Κι ενώ ο Πανιώνιος πάλευε να μειώσει το σκορ,ο Παναιτωλικός με εξαιρετική αντεπίθεση πέτυχε και τρίτο γκολ.

Στο 41' το τρίτο γκολ του Παναιτωλικού: Ο Μαρινάκης βγήκε από τα δεξιά, σέντραρε στην περιοχή του Πανιωνίου κι  ο Μαζουρέκ στο κέντρο της άμυνας με ωραία κεφαλιά έγραψε το 3-0!


Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Παναιτωλικό να προηγείται με 3 - 0

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες το δεύτερο ημίχρονο,με τον Πανιώνιο να πατάει γκάζι ψάχνοντας ένα γκολ και τον Παναιτωλικό να... πετυχαίνει πολύ γρήγορα το τέταρτο!

Στο 49' τέταρτο γκολ για τον Παναιτωλικό: Ο Μανά έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σταυρόπουλος γλίστρησε και πάλι κι ο Μαζουρέκ εντελώς αφύλακτος στο κέντρο της άμυνας του Πανιωνίου σκόραρε για δεύτερη φορά γράφοντας το 4 - 0.


Το σκορ έπαιρνε διαστάσεις κι ο Ακης Μάντζιος άλλαξε ταυτόχρονα τερματοφύλακα και αριστερό μπακ στο 52'.

Στο 57' μία καλή ευκαιρία για τον Πανιώνιο:Ο Κότσιτς έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Ντουρμισάι έπιασε την κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων,όμως ο Γιαννακόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά στο 60' ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα παίκτες!Απεβλήθη δίκαια ο Κότσιτς που χτύπησε το Νίκο Μαρινάκη και είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Από το σημείο αυτό και μετά,αν και υπήρχε μισή ώτα αγώνα ακόμα, το παιχνίδι άρχισε να γίνεται αρκετά χαλαρό με τον Παναιτωλικό να κάνει συντήρηση δυνάμεων εν όψει ΠΑΟΚ το Σάββατο και τον Πανιώνιο να ψάχνει για το γκολ της τιμής....

Και στο 72' έγινε το 5-0: Στη σκόρπια άμυνα του Πανιωνίου ο Αμαράλ έστρωσε στον Ουίλιαν κι αυτός χωρίς πρόβλημα πέτυχε το 5 - 0!


Απογοητευτικός απόψε ο Πανιώνιος συνετρίβη 5 - 0 από τον Παναιτωλικό,ο οποίος όχι μόνο πήρε πανηγυρικά το "αίμα" του πίσω σπάζοντας την παράδοση με τις συνεχείς ήττες από τους Νεοσμυρνιώτες,αλλά ανέβηκε και στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας(73' Γκούγκα), Μιχάι, Άργκους, Αμαράλ, Μαρινάκης, Ντίας, Μπάιροβιτς(62' Μάρκος Πάουλο), Μανά, Ουίλιαν, Μαζουρέκ(75' Βασιλούδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μανοϊλοβιτς(52' Μαλέρμπ), Σταυρόπουλος(52' Μπανανά), Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Κόρμπος, Μακσίμοβιτς, Μανθάτης, Άρσε(66' Ρέντζας), Μπουμάλ, Ντουρμισάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: