Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το Αγρίνιο,2 - 1 τον Παναιτωλικό (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο τον ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά από ένα φοβερό ματς,με πολλά νεύρα,φάουλ και καταπληκτικά γκολ ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2 - 1 και βαδίζει ακάθεκτος για τον τίτλο, διατηρώντας και το αήττητο πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη.

Ο Παναιτωλικός άντεξε ένα ημίχρονο απέναντι στο μεγάλο του αντίπαλο που υπερείχε φανερά,προηγήθηκε μάλιστα στο σκορ,αλλά μετά μίλησε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Βιεϊρίνια ο οποίος με απίστευτο γκολ από 35 μέτρα ισοφάρισε το ματς κι έδωσε πνοή στην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε απόψε στόφα πρωταθλητή,που παρά τις δυσκολίες του πρώτου ημιχρόνου και στη συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι ψαλιδίζοντας τα όποια όνειρα του Παναιτωλικού...

Στο 11' πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό: Ο Μάρκος Πάουλο πήρε την κεφαλιά με τον Πασχαλάκη να πραγματοποιεί μία εξαιρετική επέμβαση και να διώχνει τη μπάλα.

Στο 23' ο Μάζουρεκ επιχείρησε να εκτελέσει απευθείας ένα φάουλ από τα αριστερά, αλλά ο Πασχαλάκης δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει τη μπάλα.

Ο ΠΑΟΚ,έχοντας μπροστά του διπλή ζώνη άμυνας,δεν μπορούσε να παίξει από τον άξονα και προσπαθούσε από τα πλάγια αλλά χωρίς αποτέλεσμα,αφού ο Παναιτωλικός. είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες παρά την υπεροχή και την καθολική κατοχή της μπάλας από τον ΠΑΟΚ.

Χωρίς αλλαγές και στο ίδιο τέμπο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να υπερέχει και τον Παναιτωλικό να κρατάει γερά στην άμυνα,ώσπου μετά το 50' άρχισε ο χορός των γκολ.

Στο 50' ο ΠΑΟΚ θα σκοράρει με τον Άκπομ με το γκολ να ακυρώνεται ως φάουλ. Ο Λουτσέσκου έγινε έξαλλος με το σφύριγμα και μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί ενώ πέταξε και τον σκούφο του από την τσαντίλα του.

Στο 54' ο Κρέσπο έσπρωξε τον Ντίαζ που έφευγε μόνος του μέσα στην περιοχή,ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο Μπαϊροβιτς ευστόχησε στο 55' ανοίγοντας το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα.


Πολύ γρήγορα ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή με γκολ από δύο αμυντικούς παίκτες....

Στο 64' γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια: Τρομερό γκολ από τον Πορτογάλο μπακ ο οποίος έπιασε ένα απίστευτο διαγώνιο σουτ από τριανταπέντε μέτρα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου ισοφαρίζοντας 1 - 1.


Και στο 67' ήρθε η ανατροπή με τον Μάτος: Ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά με τον Μάτος να πηδάει ψηλότερα από όλους να παίρνει την κεφαλιά και να την στέλνει στα δίχτυα για το 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ.


Από το σημείο αυτό και μετά όσο κι αν προσπάθησε ο Παναιτωλικός ήταν αδύνατο να χαλάσει τη βραδιά του ΠΑΟΚ!

Ακάθεκτος πια για το... απόλυτο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αμαυρώσει τη φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ προς τον τίτλο, αλλά ο “δικέφαλος του Βορρά” κατάφερε να φτάσει στη νίκη -με ανατροπή- και να περάσει και από το Αγρίνιο με 1-). 

Πολύ σωστά ακυρώθηκαν τα δύο γκολ των Θεσσαλονικέων,ενώ σωστά δόθηκε το πέναλτι σε βάρος του ΠΑΟΚ.


Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μαλής, Μάρκος Πάουλο(81' Γκούγκα), Μιχάι, Μάζουρεκ, Αμαράλ, Τσιγγάρας(69' Λουσέρο), Μπάιροβιτς, Μαρινάκης, Μανά, Ντίας(74' Τσοκάνης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα (77' Μίσιτς), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (87' Ενρίκε), Λημνιός(60' Σβιντέρφσκι) , Άκπομ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: