Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Σε κυκλοφορία το συλλεκτικό ημερολόγιο του ΠΑΟΚ Καλυβίων!


Ένα συλλεκτικό εορταστικό ημερολόγιο για το νέο έτος 2017, με αφορμή τη συμπλήρωση 45 χρόνων από την ίδρυση του ποδοσφαιρικού σωματείου με την επωνυμία ΠΑΟΚ Καλυβίων, δημιούργησαν οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας και το διαθέτουν με μικρό οικονομικό αντίτιμο στους υποστηρικτές του συλλόγου και το φίλαθλο κοινό της Αιτωλοακαρνανίας!

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων ιδρύθηκε το 1971 μετά από πρωτοβουλία κατοίκων του χωριού, με την επωνυμία «Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Καλυβίων», με έμβλημα της ομάδας τον τοξοφόρο Κένταυρο, αποτελώντας το 24ο σωματείο που εντάχθηκε στη δύναμη της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Πολλά είναι τα ποδοσφαιρικά ταλέντα που αγωνίσθηκαν και αναδείχθηκαν με επιτυχία στον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια και συνέβαλλαν στην πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας.

Στο εορταστικό ημερολόγιο για το 2017, υπάρχουν φωτογραφίες αρχείου από τις μεγάλες στιγμές του συλλόγου, καθώς και νεώτερες φωτογραφίες με ενδεκάδες ποδοσφαιριστών που φόρεσαν τη φανέλλα του ΠΑΟΚ Καλυβίων, συμμετέχοντας στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού μας για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες!

Το ημερολόγιο για όσους θέλουν να το προμηθευτούν μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου (κιν. 6948867732)
http://kalyvia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: