Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Σοβαρό επεισόδιο με ξυλοδαρμό έξω από Νηπιαγωγείο στο Αγρίνιο (φωτο)


Επεισόδιο με ελαφρύ τραυματισμό ενός ατόμου, λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι στον πεζόδρομο Ποιητών στο Αγρίνιο, κοντά στο 4ο Νηπιαγωγείο της πόλης του Αγρινίου, μπροστά σε εμβρόντητα μικρά παιδιά , γονείς και περαστικούς.

Οι αρχικές πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό είναι συγκεχυμένες και κάνουν λόγο για επεισόδιο μεταξύ δυο ατόμων, πιθανότατα γονέων, πολύ κοντά στον χώρο του Νηπιαγωγείου. Τα δυο άτομα φέρεται πως δέρνονταν αλύπητα για αρκετή ώρα, μπροστά μάλιστα στα μάτια έκπληκτων περαστικών αλλά και πολλών μικρών παιδιών, που είχαν πανικοβληθεί.

Η Αστυνομία που έσπευσε επι τόπου με ένα περιπολικό και αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. προχώρησε σε προσαγωγές και οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, πατέρας νηπίου, ηλικίας 35 ετών δέχθηκε τις παρατηρήσεις νηπιαγωγού, επειδή πήγαινε διαρκώς αργά για να πάρει το παιδί του. Το μέρος της νηπιαγωγού φέρεται πως πήρε ένας 54χρονος, (δεν έχει διευκρινιστεί εάν ήταν και αυτός γονέας) με αποτέλεσμα οι δυο άνδρες να έρθουν τελικά στα χέρια να και να δαρθούν ανηλεώς.

geg-epeisodio-nipiagogeio3


geg-epeisodio-nipiagogeio1

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: