Το αδιαχώρητο έγινε χθες σε αρκετά πολυκαταστήματα του Αγρινίου λόγω της black Friday, ιδιαίτερα στα Public, όπου οι καταναλωτές σχημάτισαν ουρές από νωρίς το πρωί!

Καταναλωτές κάθε ηλικίας, έσπευσαν στο πολυκατάστημα για να προμηθευτούν τα προϊόντα της προτίμησής τους σε εξαιρετικά χαμηλότερες από τις προκαθορισμένες τιμές, «δείχνοντας» ταυτόχρονα το… «δρόμο» ότι είναι πρόθυμοι να «ακολουθήσουν» κάθε τι, ώστε οι καταναλωτές να ψωνίσουν τα αγαθά και προϊόντα που έχουν ανάγκη ή κάτι που τους αρέσει σε χαμηλότερη τιμή, αφού, υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν μπορούν να ανταποκριθούν λόγω της κρίσης και των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις.
Μαθητές αναζητούσαν ηλεκτρονικά παιχνίδια, γονείς αγόραζαν ακόμα και βιβλία για τα παιδιά τους, ενώ άλλοι καταναλωτές αναζητούσαν σε τιμή ευκαιρίας τηλεοράσεις, κινητά ή ακόμη και σταθερά τηλέφωνα, αξεσουάρ τεχνολογίας κ.α.

Ο Διευθυντής του καταστήματος Public Αγρινίου
Ο Διευθυντής του καταστήματος Public Αγρινίου

Οι προσφορές κυμαίνονταν ανάλογα με το προϊόν, αλλά σε γενικές γραμμές έφταναν και σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούσαν το 50%. Ο Διευθυντής του καταστήματος Public Αγρινίου επισήμανε στη «Σ»: «η προβολή της black Friday έχει ξεκινήσει εδώ και δυο εβδομάδες. Οι προσφορές υπάρχουν στις κατηγορίες του βιβλίου, του παιχνιδιού και της τεχνολογίας. Η ανταπόκριση από τον κόσμο ήταν πιστεύω αναμενόμενη, γιατί έγινε μια συντονισμένη προβολή από την αλυσίδα μας. Η προσέλευση θα είναι αντίστοιχη καθ όλη την διάρκεια της ημέρας, μέχρι και τις 21.00 το βράδυ που κλείνει το πολυκατάστημα. Ο αριθμός των διαθέσιμων προϊόντων στην black Friday είναι συγκεκριμένος, αλλά έχει προβλεφθεί να καλύψει την ζήτηση των περισσότερων πελατών μας».

Ο Σπύρος Παπαστεργίου
Ο Σπύρος Παπαστεργίου

Ο Σπύρος Παπαστεργίου (πελάτης) σημείωσε πως: «εν μέρει περίμενα αυτή τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερα προϊόντα προσφοράς σήμερα, για να μπορεί ο κόσμος να αγοράσει περισσότερα πράγματα. Κάποια προϊόντα προσφοράς είναι σε περιορισμένο αριθμό. Τα play station είναι λιγοστά, ενώ θα μπορούσαν να έχουν επιπλέον διαθέσιμα, αφού η ζήτηση είναι πραγματικά τεράστια».

Η Ελένη Ντάκουλα
Η Ελένη Ντάκουλα

Η Ελένη Ντάκουλα (πελάτισσα) τόνισε ότι: «είναι μια ευκαιρία για να κάνεις αγορές σε καλή τιμή. Είναι καλή ιδέα και θεωρώ ότι θα έπρεπε να γίνεται περισσότερες ημέρες, να προλαβαίνει ο κόσμος να ψωνίσει ότι χρειάζεται. Περίμενα ότι θα έχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, γιατί διαφημίστηκε πολύ, ενώ υπήρχε και η γνώση για το τι είναι η black Friday μέσω τηλεόρασης από άλλες χώρες που την πραγματοποίησαν παλιότερα. Όλοι το περίμεναν πιστεύω».

Η Αριστέα Μητσοπούλου
Η Αριστέα Μητσοπούλου

Η Αριστέα Μητσοπούλου (πελάτισσα) ανέφερε πως: «βλέπω πολύ κόσμο και πιστεύω πως είναι μια καλή κίνηση για να αγοράσει ο κόσμος ότι έχει ανάγκη, γιατί υπάρχει κρίση. Δεν έλεγξα όλα τα προϊόντα, αλλά βλέπω άνοδο σε κάποιες τιμές σε σχέση με τα φυλλάδια, τα οποία όμως δεν γνωρίζω αν είναι για την black Friday ή όχι».

Ο Σπύρος Τρομπούκης
Ο Σπύρος Τρομπούκης

Ο Σπύρος Τρομπούκης (πελάτης) δήλωσε ότι: «πιστεύω ότι στην Ελλάδα η black Friday δεν είναι όπως στην Αμερική. Έχω δει πως εκεί τα προϊόντα είναι καλύτερα και πιο φθηνά. Εδώ στην Ελλάδα κάνουν την ημέρα αυτή και ο κόσμος μπορεί απλά να αγοράσει κάτι. Η ανταπόκρισή του κόσμου εδώ στο Αγρίνιο είναι καλή για πρώτη φορά, αλλά θεωρώ πως πρέπει να βελτιωθούμε, διότι δεν υπάρχουν σε όλα τα προϊόντα προσφορές».
Κων/νος Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση» 
img_20161125_092931
img_20161125_092949
img_20161125_094413
img_20161125_092907