Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΤΡΑ: Επεισόδια με τραυματισμούς σε κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων - Σε σοβαρή κατάσταση 17χρονος (φωτο & βίντεο)


- Οι εμπλεκόμενοι είναι κυρίως Αφγανοί και Σύριοι 
- Δύο άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο,το ένα σε σοβαρή κατάσταση

Επεισόδια σημειώθηκαν απόψε στο κέντρο της Πάτρας
μεταξύ μεταναστών με αποτέλεσμα να σημειωθούν και τραυματισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, το βράδυ της Πέμπτης συνεπλάκησαν φιλοξενούμενοι στο Κέντρο ΣΤΕΓΗ+.

Οι πρωταγωνιστές στα επεισόδια ήταν Σύριοι και Αφγανοί, ανήλικοι και ενήλικοι, ενώ υπήρξαν και τραυματισμοί. Ειδικότερα, έχει γίνει διακομιδή από το ΕΚΑΒ τουλάχιστον δύο ατόμων, ενώ πυκνώνει και η παρουσία αστυνομίας στην περιοχή.

Το Κέντρο Φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων- ΣΤΕΓΗ PLUS (+) βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σατωβριάνδου 17 και Ρήγα Φεραίου 18, στην Πάτρα.Σε σοβαρή κατάσταση ο 17χρονος

Με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από χτυπήματα νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», ο 17χρονος μετανάστης, που «πρωταγωνίστησε» στο άγριο επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο στο Κέντρο Φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων ΣΤΕΓΗ PLUS (+), στη συμβολή των οδών Σατωβριάνδου και Ρήγα Φεραίου.

Η συμπλοκή τα αίτια της οποίας, ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί, σημειώθηκε μεταξύ Σύρων και Αφγανών ανηλίκων και ενηλίκων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον δυο ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, o 17χρονος συνεπλάκη με ανήλικο, και το επεισόδιο γενικεύτηκε καθώς σε αυτό συμμετείχαν και άλλοι μετανάστες, μεταξύ των οποίων και ενήλικες.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. να σπεύδουν στο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: