Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αγνοείται 28χρονος που εγκλωβίστηκε με το αυτοκίνητό του λόγω πλημμυρών στο νησί (φωτο & βίντεο)


Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός 28χρονου Ζακυνθινού, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τη νύχτα, όταν με το αυτοκίνητο του εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης ακινητοποιήθηκε κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Κάμπου.

Τη δήλωση της εξαφάνισής του έκανε στην Αστυνομία ο αδελφός του και από εκείνη τη στιγμή στο συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται και η Πυροσβεστική. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαινε βρέθηκε μέσα σε ένα χαντάκι αλλά δυστυχώς όχι και ο ίδιος.

Στο νησί έχουν φτάσει άνδρες ειδικού κλιμακίου της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών με τον κατάλληλο εξοπλισμό προκειμένου να συνδράμουν τις προσπάθειες εντοπισμού.

Βιβλικές πλημμύρες | Δείτε video από τον Κεντρικό δρόμο του ΤσιλιβίΖάκυνθος | Πλημμύρες | Πως ενα smart βγαίνει νικητής μέσα από ποτάμι!Ενα σμαρτάκι τα βάζει με τη μανία της φύσης και βγαίνει νικητής.

Στη διασταύρωση του Αυριακού στη Ζάκυνθο. την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 το πρωί.

Μην το επιχειρήσετε… Απλά το συγκεκριμένο έτυχε να είναι πετρελαιοκίνητο και σώθηκε από θαύμα!

Εικόνες καταστροφής | Πλημμύρες παντού | Δείτε video από το χείμαρρο Αγίου Χαραλάμπη

Στα όρια του βρίσκεται ο χείμαρρος του Αγίου Χαραλάμπη από τις βιβλικές ποσότητες νερού οι οποίες συγκεντρώθηκαν και με ορμή τρέχουν προς τη θάλασσα.
Το ποτάμι που περνάει από τη νότια πλευρά της πόλης είναι τόσο φουσκωμένο και ορμητικό που σε περίπτωση που δεχτεί περισσότερο νερό, θα ξεχειλίσει με άγνωστες προεκτάσεις για τους κατοίκους της περιοχής….

Δείτε το βίντεο με την ορμή των νερών.


http://imerazante.gr/

Δείτε περισσότερες εικόνες και βίντεο από τις πλημμύρες στη Ζάκυνθο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: