Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Στον Εισαγγελέα ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για το παράνομο "ΠΑΖΑΡΙ" στον Κουβαρά


Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου με επιστολή του προς κάθε αρμόδιο φορέα της Περιφέρειας και του νομού καταγγέλλει ως παράνομο το "ΠΑΖΑΡΙ" στον κόμβο Κουβαρά και δηλώνει ότι θα προσφύγει νομικά κατά της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ αυτής απόφασης αλλά και των διοργανωτών της εμποροπανήγυρης.

«Σας ενημερώνουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου αποφάσισε και φέτος ΠΑΡΑΝΟΜΑ και παρά την ρητή ΑΚΥΡΩΣΗ της περσυνής του απόφασης από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου (αρ. απόφασης 154060/6944/2-12-2015) την διεξαγωγή εμποροπανήγυρης στον κόμβο Κουβαρά της Τ.Κ. Φυτειών.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Β/Δ Ελλάδας και Νήσων και το Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας,θα ασκήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα προάσπισης των συμφερόντων των μελών μας και του στεγασμένου εμπορίου της ευρύτερης περιοχής, προσφεύγοντας νομικά κατά της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ αυτής απόφασης αλλά και των διοργανωτών της εμποροπανήγυρης.

Κύριοι

Επειδή όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το εν λόγω ΄΄ΠΑΖΑΡΙ ΄΄ στήνεται και πραγματοποιείται ετσιθελικά, αυθαίρετα και πέρα από κάθε έλεγχο νομιμότητας ως προς:
  • τις ημερομηνίες διεξαγωγής του
  • τις συνθήκες υγιεινής
  • τα μέτρα πυρασφάλειας
  • τα μέτρα τροχαίας και οδικής ασφάλειας
  • την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας
  • προστασίας του καταναλωτή
  • φορολογικής νομιμότητας κλπ.
Σας ΖΗΤΑΜΕ οι αρμόδιες υπηρεσίες σας να διενεργήσουν τους ανάλογους ελέγχους από την πρώτη κιόλας μέρα διεξαγωγής του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ (ΚΥΡΙΑΚΗ 13-11-2016) και για όσο διάστημα αυτό θα διεξάγεται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, έχει θεσμική υποχρέωση να σας τονίσει τις υποχρεώσεις σας και τις ευθύνες σας ώστε με την έγκαιρη παρέμβασή σας να εξασφαλιστεί φέτος η νομιμότητα σε μια εκδήλωση που κανονικά δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται η διεξαγωγή της.»

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΕΣΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΧΑΙΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: