Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Σαρωτικός ο Παναιτωλικός 5-2 την Ξάνθη (βίντεο με τα γκολ)


Ιδανικές συνθήκες για ποδόσφαιρο σήμερα το απόγευμα στο Αγρίνιο,όπου ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε την SKODA Ξάνθη στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Super League.Εγινε ματσάρα,ένα χορταστικό παιχνίδι που τα είχε όλα και που δυστυχώς το απήλαυσαν λιγότεροι από 3000 θεατές!

Πολύ γρήγορος ο ρυθμός,ανοιχτό ποδόσφαιρο,χωρίς σκοπιμότητες και από τις δύο ομάδες και προφανέστατα πολύ χαλαρές άμυνες,αφού τα γκολ έπεφταν βροχή! 5-2 τελικό....

Ο Παναιτωλικός για δεύτερη σερί αγωνιστική κερδίζει στην έδρα του με ευρύ σκορ και αποζημιώνει έτσι τους οπαδούς του για τις εμφανίσεις των πρώτων αγωνιστικών....

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 4' γκολ για την Ξάνθη με το Λισγάρα. Φάουλ του Λουσέρο από δεξιά, κεφαλιά του στόπερ της Ξάνθης και 0-1.

Στο 21' ισοφάριση για τον Παναιτωλικό και 1-1 με τον Βιγιαφάνιες!Σέντρα του Κέβιν, κεφαλιά του Μορένο, ο Ζαρόπουλος αποκρούει ασταθώς και ο Βιγιαφάνιες από κοντά πλασάρει για το 1-1.

Διπλή μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 24'. Ο Μορένο πίεσε και ο Βιγιαφάνιες έκλεψε τη μπάλα. Αυτός έστρωσε στον Μορένο, ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στον Ζαρόπουλο και στην επανάληψη ο Φωτάκης έστειλε η μπάλα λίγο άουτ.

Εξαιρετικό 1-2 του Μπεχαράνο με τον Βιγιαφάνιες, ο οποίος με όμορφο πλασέ από δύσκολη γωνία βάζει το δεύτερο προσωπικό γκολ του και κάνει το 2-1 για τους γηπεδούχους στο 45'.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου στο 48' διπλή επέμβαση του Ράφαελ σε σουτ του Ομπόντο αρχικά και του Καπετάνου μετά, αλλά ο Λουσέρο με τρίτο σουτ σκόραρε για το 2-2 στη λήξη του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και με φανερή την πρόθεση των παικτών του Παναιτωλικού να σκοράρουν γρήγορα για να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης.

Και δεν άργησε να έρθει το γκολ,μόλις στο 53' ο Ετζενγκέλε με κεφαλιά μετά από μεταβίβαση του Βιγιαφάνιες έγραψε το 3-2.

Αυτό ήταν η αρχή για τον χορό των γκολ που ακολούθησε καθώς η Ξάνθη δεν μπόρεσε ν' αντιδράσει...

Στο 60' τέταρτο γκολ για τον Παναιτωλικό με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνες,που αιφνιδίασε το Ζαρόπουλο.

Εννέα λεπτά αργότερα μια φοβερή ενέργεια του Μαρτίνες ανάμεσα σε 3 παίκτες της Ξάνθης και κάθετη μπαλιά στον Κάπελ,ο οποίος με πλασέ στη γωνία έγραψε το 5-2 στο 69' για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Παναιτωλικού.

Από κει και πέρα ο ρυθμός έπεσε αισθητά,αφού ο αγώνας κρίθηκε νωρίς!

Στο 77' ένα σουτ του Ολιβέιρα από μακριά δεν ανησύχησε το Ράφαελ.

Στο 83' ωραία ενέργεια του Ράνου σταμάτησε πάλι στο Ράφαελ!

Εντυπωσιακή όχι μόνο η εμφάνιση,αλλά και η παραγωγικότητα του Παναιτωλικού σήμερα... Αμυντικά βέβαια και πάλι δέχτηκε δύο γκολ,πλην όμως αυτή τη φορά κατάφερε ν' αντιδράσει και ν' αφήσει υποσχέσεις για καλή συνέχεια στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος....

* Εμφάνιση αλά Ρεάλ Μαδρίτης η Ξάνθη,αλλά μόνο στις φανέλες!
* Με πρόβλημα στον δικέφαλο αποχώρησε ο Μορένο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός δράσης.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κέβιν, Μπεχαράνο, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο (36' λ.τ. Άλβες), Βιγιαφάνιες(85' Μήλιος), Μαρτίνες(81' Κόρμπος), Ετζενγκέλε και Φωτάκης.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός (33'λ.τ. Ομπόντο), Κλέιτον(67' Ολιβέιρα), Καπετάνος (59' Ράνος), Λισγάρας, Καρυπίδης.

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: