Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε 3 - 1 από τον Παναθηναϊκό κι έφυγε νωρίς από το Κύπελλο Ελλάδας


Λίγος κόσμος βρέθηκε απόψε στις εξέδρες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για να δει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο μεν Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 και προκρίθηκε (είχε ήδη μία νίκη),ενώ η ομάδα του Αγρινίου είχε χάσει στην έδρα της από τα Χανιά κι απ' ότι φάνηκε δεν την ενδιέφερε ο θεσμός,που τον αποχαιρέτησε νωρίς,αν και απομένει ακόμα ένα ματς.... απλά διαδικαστικό.

Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους και δύο πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού τα πράγματα ήταν πολύ χαλαρά!Ανέβηκε λίγο ο ρυθμός στη συνέχεια και στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε η βροχή των γκολ...

Οι γηπεδούχοι είχαν μεν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να μπορούν να βγάλουν κάποια καλή φάση.Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός δεν έδειχνε διάθεση να επιτεθεί.....

Ομως ξαφνικά στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου μέρους ζωήρεψαν αμφότεροι...

Στο 33' δοκάρι για τον Παναθηναϊκό σε κεφαλιά του Ρισβάνη από κόρνερ του Χουχούμη.

Στο 40' ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να απειλήσει:Εξαιρετική μπαλιά έβγαλε ο Άλβες στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού,αλλά ο Κάπελ στο τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα πάνω στον Κοτσόλη.

Στο 41' ένα ωραίο σουτ του Δώνη έξω από την περιοχή έδιωξε σε κόρνερ ο Στεφανάκος.

Στο 42' νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό!Σέντρα του Κάπελ από δεξιά, πλασέ με τη μία από τον Παπουτσογιαννόπουλο, αλλά ο Κοτσόλης δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε τη μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

Στη λήξη του ημιχρόνου ο Πέτριτς εκτέλεσε φάουλ και ο Στεφανάκος απέκρουσε!


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Παναιτωλικό και... γκολ για τον Παναθηναϊκό!

Στο 50' ο Κλωναρίδης "εκτέλεσε" από πολύ κοντά το Στεφανάκο με σουτ κεραυνό μετά από ωραία συνεργασία των Δώνη και Πέτριτς,ο οποίος τροφοδότησε άψογα τον σκόρερ...

Αμέσως μετά στο 53' τραγικό λάθος του Κούσα, που έδωσε τη μπάλα στον Πέτριτς, όμως ο Κροάτης καθυστέρησε ανεξήγητα ενώ είχε μόνο τον τερματοφύλακα να νικήσει και τον πρόλαβε ο Κούσας διορθώνοντας το λάθος του!

Και στο 58' νέος εξαιρετικός συνδυασμός των παικτών του Παναθηναϊκού και 2-0... 
Ο Μπαϊράμι βρήκε όμορφα τον Μπούι στ' αριστερά και ο Ολλανδός με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την πράσινη φανέλα.

Στο 62' ο Κουτρομάνος έφυγε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντα,μετά από κάθετη μπαλιά του Γοδόι και πλάσαρε τον Κοτσόλη μειώνοντας σε 2-1.

Στο 67' ο Κλωναρίδης βρέθηκε μόνος του απέναντι από το Στεφανάκο,αλλά...

Ούτε η είσοδος του Μορένο στο 71' άλλαξε την εικόνα του Παναιτωλικού,ενώ αντίθετα η αποβολή του Κούσα και η είσοδος του Μπεργκ έκαναν πιο εύκολη τη δουλειά του Παναθηναϊκού,ο οποίος πέτυχε το τρίτο γκολ των πρασίνων στο 83' και σφράγισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισαν να "πυροβολούν" κατά ριπάς τον Στεφανάκο,ο οποίος άντεξε...

Το χειρότερο για τον Παναιτωλικό ήταν η ανόητη αποβολή του Κούσα στο 77' με δεύτερη κίτρινη!Την πρώτη τη δέχτηκε για ανατροπή του Μπεργκ και τη δεύτερη αμέσως για διαμαρτυρία... στην ίδια φάση θα 'πρεπε να δει κίτρινη και ο παίκτης του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Χουχούμης, Μέντες, Κλωναρίδης(75' Καρέλης), Λαγός, Μπαϊράμι, Δώνης, Ρισβάνης(76' Τριανταφυλλόπουλος), Μπούρμπος και Πέτριτς(76' Μπεργκ).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κούσας, Εντζενγκέλε, Καλογέρης, Κόρμπος(71' Μορένο), Άλβες, Καπέλ, Μύγας (Γοδόι), Παπουτσογιαννόπουλος και Βασιλείου(60' Μαρτίνες).

Η βαθμολογία του ομίλου σε 2 αγωνιστικές:
  1. Παναθηναϊκός  6
  2. Χανιά               4
  3. Ολυμπιακός Β. 1
  4. Παναιτωλικός   0
από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: