Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Περίπατο ο Παναιτωλικός 4-0 τον Εργοτέλη (φωτο & βίντεο με τα γκολ)


Το μεσημέρι στο Αγρίνιο αναμετρήθηκαν ο 4ος της βαθμολογίας Παναιτωλικός με τον εκ των ουραγών Εργοτέλη για την 22η αγωνιστική της Super League.Μπροστά σε λίγους οπαδούς τους οι Αγρινιώτες δεν δυσκολεύτηκαν,απέναντι στους ακίνδυνους αντιπάλους τους,να πάρουν ακόμα 3 βαθμούς και να φτάσουν στους 38.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πολύ δυνατά με σκοπό να "καθαρίσει" από νωρίς το ματς... και το πέτυχε,με τελικό σκορ το θριαμβευτικό 4-0!


Καθολική ήταν η υπεροχή του,πλαγιοκοπούσε ασταμάτητα την εστία του Εργοτέλη κυρίως από τα αριστερά!Σε φοβερά κέφια οι "νέοι" Σκαραμοτσίνο και Ρουσκουγέδα έκαναν πάρτι στην πλευρά του Καζναφέρη,ο οποίος δέχτηκε κάρτα στο 39' για σκληρό φάουλ στον δεύτερο.

Σέντρα του Κάπελ στο 8', πλασέ στην κίνηση από τον Φωτάκη, απίστευτη επέμβαση του Σαράνοφ που έδιωξε άουτ.

Στο 10' πολύ καλό σουτ του Γοδόι από πολύ μακριά, η μπάλα στο δοκάρι κι έφυγε άουτ.

ΓΚΟΛ στο 19': Εξαιρετική επιθετική ενέργεια του Παναιτωλικού με τον Ρουσκουγέδα να ανοίγει όμορφα στον Σκαραμοτσίνο, σέντρα του Γάλλου και με σουτ στην κίνηση ο Φωτάκης έγραψε το 1-0 (Δείτε το ΕΔΩ).

Και μετά το γκολ ο Παναιτωλικός δεν χαλάρωσε.... είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού κι έψαχνε ένα δεύτερο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη.

Σέντρα του Κάπελ στο 20', σουτ στην κίνηση του Μαρτίνες, η μπάλα λίγο άουτ.

Σέντρα του Ρουσκουσέδα στο 26', κοντρόλ από Μαρτίνεζ και σουτ, μπλοκάρει ο Σαράνοφ.

Διπλή ενέργεια του Κάπελ στο 35' (σουτ και κεφαλιά) αλλά ο Σαράνοφ αντιδρά σωστά και μπλοκάρει.

Στο 42' ο Αλβες συνέχισε το σερί,που ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ,πετυχαίνοντας το 2-0 με προβολή μετά από φαλτσαριστή σέντρα του Μπεχαράνο (Δείτε το ΕΔΩ).

Στο 45' ένα σλάλομ από τον εξαιρετικό και σήμερα Μαρτίνες απέφερε ένα φάουλ σε πολύ καλό σημείο για τον Παναιτωλικό,που το εκτέλεσε ο ίδιος σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι!

Απόλυτος κυρίαρχος ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε δίκαια με 2-0,έχοντας και δύο δοκάρια....

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία ακόμα αλλαγή για τον Εργοτέλη,στην προσπάθειά του να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα το σκορ κι αν του δοθεί η ευκαιρία ν' αντιδράσει!

Ο Παναιτωλικός συνέχισε με τους ίδιους,που επικράτησαν κατά κράτος στο πρώτο μέρος...,ρίχνοντας όμως το ρυθμό του!Οικονομία δυνάμεων ίσως,μιας και η αγωνιστική ήταν εμβόλιμη και την Κυριακή έχει πάλι πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Και αφού ο Εργοτέλης δεν έλεγε να... πάρει μπροστά,ο Παναιτωλικός στο 63' πέτυχε το 3-0 με τον Κάπελ,ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά, μετά από εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Μαρτίνες (Δείτε το ΕΔΩ).

Στο 64' για πρώτη φορά ο Εργοτέλης απείλησε σοβαρά τον Παναιτωλικό,αλλά ο Στεφανάκος ήταν εκεί....

Στο 68' νέα ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, ο Μαρτίνες έκανε τα μαγικά του κι έδωσε στον Άλβες που βρήκε όμως μπροστά του τον Σαράνοφ!


Στο 78' ξανά ο Εργοτέλης πλησίασε το γκολ με πλασέ του Ουλά,όμως ωραία έδιωξε με το πόδι ο Στεφανάκος.

Σπουδαία η έμπνευση του Βιγιαφάνες στο 88' να "κρεμάσει" τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη,όμως το πλασέ του έφυγε άουτ.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αλβες με το δεύτερο προσωπικό του γκολ,μετά από πάσα του Μπεχαράνο  στο 93' γράφοντας το 4-0.

Δίκαιο κι εύκολο το τελικό 4-0 για τον Παναιτωλικό,ο οποίος φαίνεται να απέκτησε ακόμα δύο εξαιρετικούς παίκτες στις μεταγραφές του Ιανουαρίου και βλέπει πλέον τα Ευρωπαϊκά σαλόνια όλο και πιο κοντά....

Από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης δεν έπεισε ότι μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό!

* Για μια ακόμα φορά ο Μαρτίνες έδειξε τη μεγάλη του κλάση και αποθεώθηκε όταν έγινε αλλαγή
* Θερμή υποδοχή του Θεοδωρίδη,που επέστρεψε μετά από πολύ καιρό
* Εντυπωσιακοί οι Ρουσκουγέδα,Σκαραμοτσίνο
* Ηρωας ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη,Σαράνοφ,από κει και πέρα το χάος

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπεχαράνο, Κούσας, Ρουσκουγέδα (66' Βιγιαφάνιες), Άλβες, Κάπελ(80' Θεοδωρίδης), Μαλεζάς, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο, Μαρτίνες(74' Λάζαρ), Φωτάκης.

Εργοτέλης (G. Taousianis): Σαράνοφ, Χαντί (46' Τζίλας), Καζναφέρης, Καλέ, Κοζορώνης, Πίτσιος, Γκοργκς, Λουβιόν, Γκέντσογλου (21' Μποέ Κανέ), Γιουσούφ (68' Ολαϊτάν) και Ούλα.

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: