Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Αδοξη ήττα του Παναιτωλικού 1-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο


Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε το απόγευμα τον Παναιτωλικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.Κόντρα στα προγνωστικά ο καιρός ήταν ιδανικός για ποδόσφαιρο κι έτσι βρέθηκαν στη Λεωφόρο περίπου 10.000 φίλαθλοι,οι οποίοι απήλαυσαν σχετικά καλό ποδόσφαιρο.

Λέμε σχετικά διότι ήταν ολοφάνερο ότι ο Παναιτωλικός είχε στόχο την ισοπαλία,ενώ ο Παναθηναϊκός ήθελε τη νίκη,αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την εξαιρετική άμυνα των Αγρινιωτών.

Τελικά ο γηπεδούχος,όταν ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες,πέτυχε το γκολ και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης...,όπως και στον πρώτο γύρο στο Αγρίνιο με τον Πέτριτς!

Για μας ήταν λάθος,που μια επιθετική ομάδα σαν τον Παναιτωλικό,με πολλούς παίκτες να γνωρίζουν την τέχνη του γκολ, κλείστηκε στην άμυνα για να αποσπάσει λευκή ισοπαλία!

Πέρασε σχεδόν ένα ημίωρο χωρίς τελική προσπάθεια, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας, όμως να δυσκολεύεται να διασπάσουν την πολυπρόσωπη και καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

28' Κόρνερ ο Παναιτωλικός. Εκτελεί ο Μαρτίνες, διώχνει ο Ζέκα στο πρώτο δοκάρι.

35' εξαιρετική πάσα του Χουχούμη στον πετριτς που συνεργάζεται με τον Μπεργκ αλλα ο Στεφανάκος έβγαλε το σουτ του Κροάτη. Μεγάλη απέκρουση.

39' σουτ του Ρουσκουςέδα, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά αλλά ο Άλβες δεν μπορεί να πιάσει την κεφαλιά

Τίποτα το ιδιαίτερο ως τη λήξη του ημιχρόνου...

Με μία αλλαγή ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός το δεύτερο ημίχρονο,συνεχίζοντας να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων,αλλά πέραν αυτού ουδέν..

Στο 60' ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες,αφού ο Ρουσκουσέδα δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα,μάλλον υπερβολική και αποβλήθηκε στη δεύτερη συμμετοχή του στην ενδεκάδα του Παναιτωλικού.

Στο 67' ο Πέτριτς άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό,όταν σε χτύπημα κόρνερ αδράνησε η άμυνα του Παναιτωλικού.

Προσπάθησε να απαντήσει άμεσα ο Παναιτωλικός με τον Άλβες να σουτάρει άουτ από καλή θέση στο 68'.

Μετά το γκολ ο Χάβος έριξε τον Κάπελ στο παιχνίδι και προσπάθησε να βγει στην επίθεση...,όμως ήταν πολύ αργά κι εκείνος που είχε την ευκαιρία για ένα ακόμα γκολ ήταν ο Παναθηναϊκός.

Ενα κόρνερ για τον Παναιτωλικό στο 72' πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 78' εξαιρετική μπαλιά του Ατζαγκούν για τον Καρέλη, ο Στεφανάκος λέει "οχι"...

Στο 79' όμορφη ατομική του Πέτριτς, αλλά και πάλι ο Στεφανάκος αποκρούει.

Στο 90' ατομική ενέργεια του Ζέκα,που έστρωσε στον Νίνη, αλλά ο Μαλεζάς έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του....

Τέλος παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό να εκμεταλλεύεται την έμπνευση του Χάβου να κλείσει τον Παναιτωλικό στην άμυνά του...

* Στη Θύρα 13 απλώθηκε πανό «Ατελείωτη στήριξη στο τριφύλλι, μηδενική ανοχή στους αδιάφορους»
* Ο Χάρης Μαυρίας βρέθηκε  για πρώτη φορά στην αποστολή των «πρασίνων» μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.
*Ο Πέτριτς ήταν ο σκόρερ του Παναθηναϊκού και στο Αγρίνιο
*  Εντυπωσίασε η ενέργεια του Αλβες στις καθυστερήσεις να δώσει τη μπάλα στον Παναθηναϊκό,όταν ο διαιτητής σφύριξε υπέρ του πλάγιο άουτ που όμως είχε παραχωρήσει ο ίδιος
* Οι φωτο από το http://allsportsagrinio.gr/
Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης, Κλωναρίδης (65' Καρέλης), Λαγός(85' Νίνης), Μπέργκ, Ζεκά, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος(46' Ατζαγκούν) , Πράνιτς, Πέτριτς.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):: Στεφανάκος, Ρουσκουσέδα, Μπεχαράνο, Άλβες, Μαλεζάς, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο, Βιγιαφάνιες(68' Κάπελ), Μαρτίνες(85' Θεοδωρίδης), Ετζενγκέλε και Φωτάκης(80'Λάζαρ).

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: