Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Πήρε το διπλό ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο 1-2 τον Παναιτωλικό (βίντεο)

Τραγικά λάθη η άμυνα του Παναιτωλικού

Κατάμεστο το γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο,όπου πάνω από 6.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα σχετικά καλό παιχνίδι μεταξύ του γηπεδούχου και του Παναθηναϊκού.

Φορτσάτος μπήκε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα και στο 25λεπτο είχε 62% κατοχή της μπάλας... Ο Παναιτωλικός όμως ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και ο Παναθηναϊκός αυτός που έκανε την ανατροπή....χάρη στα τραγικά λάθη της άμυνας του Παναιτωλικού.

Στο 9' μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, μετά από αδύναμο σουτ του Νίνη έξω απ' την περιοχή, αλλά ασταθή απόκρουση του Στεφανάκου, ο Καρέλης από θέση βολής δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού.

Μετά το 20λεπτο ο Παναιτωλικός συνήλθε και στο 28' Ο Μαρκόφσκι σκόραρε με προβολή μετά από κεφαλιά του Κούσα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ.


Πέναλτι για τον Παναιτωλικό στo 40'...Το κέρδισε ο Ουαρντά από χαζό σπρώξιμο του Ταυλαρίδη. Διαμαρτυρήθηκε χλιαρά ο Παναθηναϊκός,αλλά...


Το πέναλτι εκτελέστηκε στο 41' από τον Πάουλο,απέκρουσε αρχικά ο Στιλ και στην επαναφορά της μπάλας κανείς παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έδιωξε με αποτέλεσμα ο Κάπελ να μπορέσει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, τρυπώνοντας ανάμεσα στον Πράνιτς και τον Ταυλαρίδη! 


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης...

Στο 48' τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, ο Νάνο έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μπεργκ μόνος του δεν μπόρεσε να σκοράρει από απόσταση ενός μέτρου σε κενή εστία.

Στο 51' όμως ο Στεφανάκος έδωσε με τα χέρια άθελά του την μπάλα στον Μπεργκ κι αυτός έκανε την πάσα στον Καρέλη, ο οποίος με προβολή από την περιοχή και παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό σε 1-1.(δείτε το γκολ ΕΔΩ)

Μετά από τραγικό λάθος του Κούσα στο 84', ο Μπεργκ βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Στεφανάκο και δε δυσκολεύτηκε να τον νικήσει και να δώσει το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό με 1-2.

Αρκετά καλύτερος ο Παναθηναϊκός πήρε δίκαια τη νίκη μέσα στο Αγρίνιο,απέναντι σ' έναν Παναιτωλικό που έπαιξε καλή μπάλα για ένα 20λεπτο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πλήρωσε τα πολλά και τραγικά αμυντικά του λάθη.

Οι συνθέσεις των ομάδων 
Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Κουτρουμάνος, Κέβιν, Κούσας, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος(78' Ρουσκουσέδα), Μαρκόβσκι, Μπεχεράνο, Πάουλο(75' Καμαρά), Ουάρντα(86' Βιγιαφάνες).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Νάνο, Λαγός(71' Σάντσεθ), Ζέκα, Πράνιτς, Νίνης(71' Πέτριτς), Καρέλης(83' Καλτσάς), Μπεργκ.

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: