Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Πρεμιέρα στο Αγρίνιο! ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό

Με την αναμέτρηση Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός κλείνει η πρώτη αγωνιστική της φετινής Super League

Το τελευταίο ματς της 1ης αγωνιστικής της Superleague πραγματοποιείται απόψε στις 21:30 στο Αγρίνιο και μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη NOVASPORT 1.

Ο ανανεωμένος κατά πολύ μεγάλο ποσοστό Παναιτωλικός(έφυγε μια ολόκληρη ενδεκάδα από παικταράδες:Μορένο, Σκαραμοτσίνο, Αλβες, Θεοδωρίδης, Φωτάκης, Λάζαρ, Μαρτίνες, Εντζεγκέλε, Μπρακάλι, Μαλεζάς, Γοδόι!) υποδέχεται τον ευρωπαίο Παναθηναϊκό σε ένα ματς «τεστ» και για τις δύο ομάδες.

Ο νέος Παναιτωλικός,με Πορτογαλικό άρωμα στον πάγκο του, θέλει να τεστάρει τις δυνατότητες του απέναντι σε μία από τις μεγάλες ομάδες της κατηγορίας,η οποία μάλιστα πέρσι νίκησε μέσα στο Αγρίνιο.

Από την άλλη μεριά ο "κουρασμένος" από το ματς στο Αζερμπαϊτζάν Παναθηναϊκός θέλει να πάρει και φέτος το «διπλό»,ώστε να πάει την Πέμπτη στον επαναληπτικό της Λεωφόρου με την Καμπάλα για τα play off του Europa League με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μιας και ζητάει νίκη και μόνο νίκη για να συνεχίσει στο θεσμό.

Απουσίες εκατέρωθεν

Ο Λιονέλ Πόντες δεν έχει στην διάθεση του τον Ντιέγκο Μπεχαράνο που προέρχεται από τραυματισμό και δεν είναι είναι 100% έτοιμος για ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι,εκτός έμμεινε και ο Βάουτερ Κόρσιενς,ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις.Ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει κανονικά τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα,Γουάρντα και Μαρκόφσκι.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Βέμερ και Λουντ και στον ανέτοιμο Θελάνετρ.Εκτός αποστολής έμειναν και οι Δώνης, Τριανταφυλλόπουλος, Τελάντερ, Κλωναρίδης και Κότσαρης. Αντίθετα ο Εσιέν έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και είναι μέσα στους εκλεκτούς του Έλληνα τεχνικού!

Πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Ντάνι, Μάκος, Πάουλο, Βιγιαφάνιες, Κάπελ, Μαρκόφσκι.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Νάνο, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Ζέκα, Νίνης, Μπεργκ, Καρέλης.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: