Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Οι βιαστικές κινήσεις των δολοφόνων της Ειρήνης Λαγούδη (βίντεο)


Τα λάθη βιασύνης είναι αυτά που θα προδώσουν τους δράστες ισχυρίζεται στο STAR ο δικηγόρος της οικογένειας.. Η αιθάλη στο εξωτερικό μέρος της πόρτας του οδηγού.

Τα δυο αποτυπώματα από το μποτάκι της ατυχής γυναίκας στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου, η ζώνη ασφάλειας που ήταν έξω από το αυτοκίνητο, το μπιτόνι που πάρα την πυρκαγιά ήταν άθικτο.

Λάθη που θα οδηγήσουν τελικά στη σύλληψη των δραστών

ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

Το κουβάρι στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγουδη είναι μπερδεμένο εξ αρχής όπως καταγγέλλει η οικογένεια της... Έγιναν λάθη και παραλείψεις στις έρευνες απο την πρώτη στιγμή που βρέθηκε νεκρή μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο της ..στις 8 Ιανουάριου

ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας είναι πεπεισμένοι ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον 2...οι οποίοι έβαλαν τη φωτιά και στη συνέχεια τη μετέφεραν στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου. Χρειάστηκαν μόνο υποστηρίζουν 15 λεπτά για να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους.

Την ερχόμενη Τετάρτη δύτες από την Θεσσαλονίκη θα πέσουν στη λίμνη Τριχωνίδα για να εντοπίσουν το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη .Δεν αποκλείεται να εντοπίσουν και άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην λύση του μυστήριου μετα απο 65 ημερες.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STΑR

Δεν υπάρχουν σχόλια: