Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Σοκ στο πανελλήνιο από την τραγωδία στα Τρίκαλα


Μακελειό στην άσφαλτο με επτά νεκρούς και δύο τραυματίες στα Τρίκαλα

Συγκεκριμένα, στις 16.40 το μεσημέρι ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΡΙΗ 9453 στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα, πατέρας, μητέρα, δύο νήπια και η νύφη του οδηγού, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με το ΤΚΒ 7768 στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα νεαρής ηλικίας.

Εκτός οδοστρώματος έχει βρεθεί και φορτηγό με αριθμό κυκλοφορίας ΤΚΝ 7488.

Ο απολογισμός τρομακτικός καθώς από το πρώτο όχημα έχουν ανασυρθεί νεκροί ο οδηγός Νίκος Νάτσινας η νύφη του και τα δύο ανήλικα παιδιά 18 μηνών και 4,5 ετών, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η σύζυγος του οδηγού.

Από το δεύτερο ΙΧ επιβατικό ανασύρθηκαν νεκροί και οι τρεις νεαροί επιβαίνοντες ενώ έχει τραυματιστεί πολύ ελαφρά ο οδηγός του φορτηγού, στην μαρτυρία του οποίου στηρίζεται η τροχαία για να εντοπίσει τα αίτια της τραγωδίας.

Στο σημείο που έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων έχουν βρεθεί Πυροσβεστικές δυνάμεις με το έργο των Πυροσβεστικών να συντονίζει ο Περιφερειακός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παράδρομους ενώ συλλέγονται στοιχεία από την τροχαία Τρικάλων για τα ακριβή αίτια του απίστευτου αυτού τροχαίου δυστυχήματος.














Στο νεκροτομείο, βρίσκονται οι σοροί του 39χρονου Νίκου Νάτσινα του Ιωάννη και της Μαρίας εργάτη από την Φαρκαδόνα, της γυναίκας του κουνιάδου του, της 21χρονης Γερασιμίνας Γκεσούλη από την Πράμαντα Ιωαννίνων, των δύο παιδιών του Σωτήρη 1 έτους και του Ιωάννη 4,5 ετών, του 25χρονου Παναγιώτη Τσιούκα από τα Τρίκαλα, του 40χρονου Ιωάννη Κόκκαλη από το Πορτή Καρδίτσας και κάτοικο Φλαμουλίου Τρικάλων και του 24χρονου Σπυρίδων Ζαμπούρα από τα Τρίκαλα.
Στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η σύζυγος του Νίκου Νάτσινα, η 32χρονη Γεωργία Χύτα, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση έχει μεταφερθεί ο οδηγός του φορτηγού που είναι αυτός που μπορεί να δώσει εικόνα των συνθηκών της τραγωδίας.

Τι αναφέρει το επίσημο σήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων για το πολύνεκρο δυστύχημα στην Εθνική οδό Τρικάλων Λάρισας
Πριν λίγα λεπτά, επιβεβαιώθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, τα ονόματα των νεκρών, ενώ επιβεβαιώθηκαν και οι αρχικές υποψίες ότι το φορτηγό που οδηγούσε 44χρονος, είχε άμεση εμπλοκή στην τραγωδία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο οδηγός που μετέφερε πρόβατα στο φορτηγό, και κατευθυνόταν προς Λάρισα, μπήκε κάτω από άγνωστες συνθήκες, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά και διαδοχικά με τα δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα που κατευθυνόταν προς Τρίκαλα.

Την ίδια ώρα η τραγωδία με τους επτά νεκρούς και την μία τραυματισμένη γυναίκα κάνει το γύρω της Ελλάδας σε όλα τα ΜΜΕ ενώ αξιοσημείωτη είναι η σύμπτωση του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος που συμπίπτει χρονικά με το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια και που είχε βυθίσει στο πένθος πάλι στην Φαρκαδόνα με τον θάνατο 7 μαθητών του Λυκείου.
http://www.trikalanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: