Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

UFO στον ουρανό της Πάτρας;



ΑΤΙΑ πάνω απο την Πάτρα ;


Ένα ερασιτεχνικό βίντεο, που κατέγραψε την παρουσία και παραμονή ενός αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου στο  βραδινό ουρανό της Πάτρας, μελετούν ειδικοί, ευελπιστώντας να διαπιστώσουν την προέλευσή του.
Το ιπτάμενο αντικείμενο εμφανίστηκε στον πατρινό ουρανό αργά το βράδυ στα τέλη του Ιουλίου.
Αρχικά, φαινόταν σαν άστρο, ωστόσο μετά από ώρα, φάνηκε να κάνει ελιγμούς πριν εξαφανιστεί αστραπιαία από το οπτικό πεδίο των “αυτόπτων μαρτύρων”.
Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά, που κάτοικοι ή επισκέπτες στην Αχαΐα, έχουν δηλώσει πως έγιναν μάρτυρες “επίσκεψης” ΑΤΙΑ.
Το Μάιο του 2009, γύρω στα μεσάνυχτα μίας καλοκαιρινής νύχτας, επιβάτιδα πλοίου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα – Ιταλία, είχε και πάλι καταγράψει με την κάμερά της, ένα ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου προέλευσης.
Και παλαιότερα έχουν καταγραφεί ανάλογες... εμπειρίες.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των Χριστουγέννων του 1978, όταν γύρω στις εννέα με δέκα το βράδυ εμφανίστηκε ΑΤΙΑ σε στρατιωτικό αεροδρόμιο της περιοχής.
Σύμφωνα με πέντε ανθρώπους που δήλωσαν μάρτυρες του περιστατικού, επρόκειτο για μακρινό φως, που πλησίασε ταχύτατα προς το αεροδρόμιο και σταμάτησε πάνω από το διάδρομο σε ύψος 200 περίπου μέτρων.
Μετά από ένα λεπτό, πάντα σύμφωνα με μαρτυρίες, το αντικείμενο χάθηκε και άρχισαν να εμφανίζονται μικρότερα κόκκινου χρώματος και διαμέτρου δύο-τριών μέτρων το καθένα, κάνοντας μία παλινδρομική κίνηση με μεγάλη ταχύτητα επάνω από την άκρη της πίστας.

http://www.cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: