Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Θρασύβουλος-Παναιτωλικός 0-1


Η ομάδα μας συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της για τα σαλόνια της Super League μαζεύοντας άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι της!Μπροστά σε περισσότερους από χίλιους οπαδούς του ο Παναιτωλικός δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει το Θρασύβουλο έστω και με το φτωχό 1-0.Ετσι άφησε πολύ πίσω τους διώκτες του ΟΦΗ και Διαγόρα που παίζουν αύριο μεταξύ τους στο Ηράκλειο και μείωσε τη διαφορά από τον ΠΑΣ Γιάνενα που ήρθε ισόπαλος στην Κατερίνη.Ο Λεβαδειακός κέρδισε τη Δόξα 2-0!

Kαι σήμερα με το καλησπέρα στο γήπεδο της Φυλής ο Παναιτωλικός φιλοδώρησε τον Θρασύβουλο μ' ένα γρήγορο γκολ με σουτ του Γκούρμα στο 8' μετά από προσπάθεια του Χάρη Παππά.Σ' όλο το πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός υπερείχε μιας υποδεέστερης ομάδας κι έχασε τρεις καλές ευκαιρίες με τους Μουμίν,Ρότσα και Μπαϊκαρά για ν' αυξήσει το σκορ.
Δυνατά ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός αλλά ο Κωστάκης στο 51' είπε όχι στο σουτ του Παππά.Κι ακριβώς στη συνέχεια οι επιθετικοί του Θρασύβουλου έδωσαν την ευκαιρία στο Τζενάμο να δείξει τις ικανότητές του σε μια στιγμή πανικού της άμυνάς του.
Στο 60' άλλο ένα φάλτσο σφύριγμα (από τα πολλά του Μακεδόνα διαιτητή και των βοηθών του) εις βάρος του Παναιτωλικού που του στέρησε τη δυνατότητα ενός κόρνερ!
Ο Θρασύβουλος προσπάθησε ν' αντιδράσει και να φέρει το ματς στα ίσα αλλά δεν τα κατάφερε!
Το τελευταίο εικοσάλεπτο κύλησε με φλύαρο παιχνίδι κέντρου κι ένα καλό σουτ του Τζόνσον στο 88' που έφυγε άουτ.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Μπάμπης Τεννές πέρασε και τρίτο σέντερ μπακ στο παιχνίδι κάτι που δεν άρεσε στον κόσμο του Παναιτωλικού.
Κάποιοι "σοφοί" παλιότερα έλεγαν ότι "η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση" και δεν είχαν άδικο!

Θρασύβουλος (Άκης Μάντζιος):Κωστάκης,Τσούτσουρας(46' Μπακασέτας),Κολοτούρος,Πρίπου,Κακαράς(85' Μποδώνιας), Νικλητσιώτης(29' λ.τρ. Σκούρτης),Μίχος,Ζώνας,Βαλεριάνος,Κατσίκης,Ζαχαρόπουλος.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τέννες):Τζενάμο,Ρότσα,Ετζενγκουέλε,Κούσας,Βούκοβιτς,Μουμίν,Δέντσας((86' Αναστασιάδης),Μπαϊκαρά(66' Γκουέι),Γκούρμα,Παππάς(58' Τζόνσον),Παλαιολόγος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καπουτζής, Μερκενίδης (Μακεδόνιας)
4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κοκότου (Αργολίδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: