Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Θλιβερά επεισόδια στο Καινούργιο μετά τη λήξη του αγώνα Δόξας-Αρη Αιτωλικού

Δυστυχώς η βία ήρθε και στη γειτονιά μας.Οπως διαβάζουμε στο agriniopress θλιβερά επεισόδια έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα  Δοξας Καινουρίου-Αρη Αιτωλικού στον κεντρικό δρόμο του χωριού!

Οπαδοί του Αιτωλικού και του Καινουργίου συνεπλάκησαν το απόγευμα, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα των δύο ομάδων, για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ΕΠΣΝΑ.

Μερίδα οπαδών του Αρη Αιτωλικού, που συνήθως προκαλούν προβλήματα στους αγώνες της ομάδας, τους αυτή τη φορά προκάλεσαν επεισόδια στον αγώνα με την Δόξα Καινουργίου. Συγκεκριμένα, μετά τον αγώνα που έληξε ισόπαλος 2-2, οπαδοί του Άρη Αιτωλικού, στον δρόμο Αγρινίου Θέρμου και συγκεκριμένα στον κυκλικό κόμβο στο Καινούργιο, συνεπλάκησαν με Καινουργιώτες και υπήρξε ρίψη αντικειμένων με αποτέλεσμα να προκληθούν μικροτραυματισμοί.
Επί τόπου βρίσκονταν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ, που απέκλεισαν για λίγο τον δρόμο και έριξαν πικρή ποσότητα καπνογόνων, για να διαλυθούν οι ταραξίες, όπως και έγινε. Πληροφορίες κάνουν λόγο και για τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται.
Εδώ, η ΕΠΣΝΑ καλείται να αναλάβει πρωτοβουλία, για την εξάλειψη ατού του φαινομένου, που προκαλείται από μικρή μερίδα οπαδών του Άρη Αιτωλικού, που μονίμως είναι ταραξίες στα ερασιτεχνικά γήπεδα του νομού.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2
ΔΟΞΑ : Ευθυμίου, Ασημακόπουλος (72' Γιαννακάς), Κωνσταντίνου, Κουτσουβέλης, Σελιμάς, Γιώτης (41' λ.τ. Τζωρτζόπουλος Δ.), Μπλάνης, Τσοπλάκος Κ. (44' λ.τ. Ράπτης λ.), Δάρλας , Καρρόπουλος, Τζωρτζόπουλος Σ.
ΑΡΗΣ: Μπανίλας, ΑΧΗΟ, Χονδρογιάννης, Αρινάλντο (82' Κράνης Ν), Γιάκος, Αρέτας, Καβαλιέρης Ν., Γρηγοριάδης, Κράνης Δ., Μακρυγιάννης (60' Τρικαλινός), Ευθυμίου (74' Καβαλιέρης Δ)
Φώτο και συνθέσεις από olatagoal
Δείτε βιντεάκι του αγώνα εδώ

update 11/2/11:Ανώνυμος φίλος αναγνώστης προφανώς οπαδός του Αρη Αιτωλικού άφησε το παρακάτω σχόλιο,το οποίο και δημοσιεύουμε για να είμαστε δίκαιοι!
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
καλυτερα πριν γραφεις κατι στο blog σου να το διασταυρωνεις πρωτα.τα επεισοδια εγιναν γιατι μερικοι φιλαθλοι απο το καινουργιο εστεισαν μπλοκο στον κομβο και πεταξαν πετρες στα οχηματα των φιλαθλων του Αρη αιτωλικου.
8 Φεβρουαρίου 2011 10:45 μ.μ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλυτερα πριν γραφεις κατι στο blog σου να το διασταυρωνεις πρωτα.τα επεισοδια εγιναν γιατι μερικοι φιλαθλοι απο το καινουργιο εστεισαν μπλοκο στον κομβο και πεταξαν πετρες στα οχηματα των φιλαθλων του Αρη αιτωλικου.

Γηγενής Αγρινιώτης είπε...

Φίλε Ανώνυμε μπορεί να είναι κι έτσι όπως τα λες αλλά όπως βλέπεις γράφω την πηγή της είδησης που είναι το agriniopress!
Παρ' όλα αυτά το σχόλιό σου δημοσιεύτηκε για να υπάρχει και η άλλη άποψη στο δημοσίευμα.
Να είσαι καλά!