Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Mε τις αποφάσεις στη Νίκαια συντάσσεται το μπλόκο του Κεφαλόβρυσου


Αυτήν την ώρα επιστρέφουν στην περιοχή οι εκπρόσωποι του μπλόκου του Κεφαλόβρυσου που μετέβηκαν σήμερα στη Νίκαια ώστε να αποφασίσουν μαζί με 69 συνολικά μπλόκα απ’όλη την Ελλάδα το μέλλον των κινητοποιήσεων και το εάν θα προσέλθουν σε διάλογο με την κυβέρνηση.

Όπως έγινε γνωστό, στην πανελλήνια συνάντηση που έγινε στη Νίκαια οι αγρότες αποφάσισαν να ζητήσουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό για την Τρίτη 23 του μηνός.

Αναλυτικά, στη Νίκαια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων 69 μπλόκων, με πρωτοβουλία του μπλόκου της Νίκαιας και πρόσκληση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των μπλόκων.

Η απόφαση για συνάντηση με τον πρωθυπουργό την Τρίτη ελήφθη ομόφωνα. Να θυμίσουμε πως εξ’αρχής υπάρχουν πέντε αιτήματα στα οποία έχουν καταλήξει οι αγρότες σε προηγούμενη σύσκεψη τους .

Στο μεταξύ, εμπλοκή φαίνεται να υπάρχει ως προς τη συμμετοχή εκπροσώπων του μπλόκου των Τεμπών στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό, παρ” ότι αντιπροσωπεία πέντε ατόμων από το μπλόκο έχει αναχωρήσει ήδη για την Αθήνα, για το προγραμματισμένο με τον Αλέξη Τσίπρα ραντεβού στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στα Τέμπη ζητούν να γνωρίζουν ποιοι ακριβώς εκπρόσωποι των αγροτών θα πάνε στη συνάντηση της Δευτέρας και απειλούν να μην προσέλθουν.

Εν όψει της αυριανής συνάντησης με τους εκπροσώπους των αγροτών, στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιείται αυτήν την ώρα σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το πακέτο των προτάσεων που θα παρουσιαστούν.
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: