Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Επεισοδιακές συλλήψεις για κλοπές δικύκλων


Η εξιχνίαση δύο κλοπών δικύκλων στο Αγρίνιο πήρε απρόσμενη τροπή χθες καθώς οι δύο φερόμενοι ως δράστες προκάλεσαν επεισόδιο αντιστεκόμενοι στη σύλληψή τους ενώ αργότερα ο αδερφός ενός εξ΄αυτών μετέβη στην αστυνομική διεύθυνση όπου επίσης προκάλεσε επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, δύο άνδρες 34 και 41 ετών , φέρονται ως δράστες δύο κλοπών δικύκλων στο Αγρίνιο τις τελευταίες ημέρες, την περασμένη Πέμπτη και τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Όταν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών επιχείρησαν να τους προσάγουν προέβαλλαν αντίσταση και τους απείλησαν.Τελικά κατέληξαν με χειροπέδες και κατηγορίες για κλοπή, αντίσταση και απείθεια.

Για αντίσταση και απείθεια όμως κατηγορείται και ο αδερφός ενός εκ των δύο, ένας 35χρονος που πήγε στο αστυνομικό μέγαρο μετά τη σύλληψη του αδερφού του και ευθύνεται για επεισόδιο.

Φέρεται να επιχείρησε να χτυπήσει με ρόπαλο αστυνομικούς και να τους εξύβρισε. Εν τέλει χειροπέδες περάστηκαν και σε αυτόν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα με αποτέλεσμα να καταλήξει στο κρατητήριο…παρέα με τον αδερφό του.

http://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: