Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Οδός Μακρή: Η αγαπημένη της Τροχαίας Αγρινίου!


Την ώρα που πληθαίνουν οι καταγγελίες κατοίκων της Αγίας Βαρβάρας και της περιοχής «Πλατανάκι» για νυχτερινές κόντρες και «γκαζοφονιάδες» στις περιοχές τους, τα συνεργεία ελέγχων της Τροχαίας Αγρινίου, συνεχίζουν να πραγματοποιούν μπλόκα στα ίδια και στα ίδια σημεία.

Αγαπημένη της οδός η Μακρή, στο γνωστό σημείο, πριν την Εθνικής Αντιστάσεως (πρώην Καρπενησίου) εκεί όπου παλιότερα λειτουργούσε περίπτερο.

Πολυάριθμη ομάδα τροχονόμων, ενεργούσε ελέγχους τόσο την Τρίτη, όσο και την Πέμπτη το βράδυ, λες και όλο το Αγρίνιο, διέρχεται μόνο από το συγκεκριμένο σημείο!

Άραγε χάθηκε ο κόσμος να «ανηφορίσουν» λίγο προς τα σημεία που κάθε νύχτα γίνεται το έλα να δεις, εκεί όπου ξεσηκώνονται ολόκληρες γειτονιές;

Η εφημερίδα «Συνείδηση» μάλιστα, έχει κατά καιρούς δημοσιεύσει τις καταγγελίες των κατοίκων από την Αγία Βαρβάρα και το Πλατανάκι, αλλά μάταια. Όπως λένε, η παρουσία της τροχαίας στις συγκεκριμένες περιοχές είναι ανύπαρκτη.

Αλλά είπαμε. Φαίνεται ότι υπάρχει έρωτας με συγκεκριμένα σημεία στην πόλη του Αγρινίου (λες και δεν τα έχουν πάρει χαμπάρι οι οδηγοί όλα αυτά τα χρόνια) και ιδιαίτερα την Μακρή!

Ο (ευ)συνείδητος
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: