Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Λες και πέσαμε στο τοπικό…


H αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες το έχω… παρατήσει λίγο το blog. Αν και νομίζω ότι είναι λιγότερο σημαντικό από μια ομάδα που μοιάζει… παρατημένη. Τι να γράψω δηλαδή;

Ένας μήνας πέρασε στο περίπου από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα και τίποτα δεν δείχνει ότι στον… πλανήτη Παναιτωλικός υπάρχει ζωή. Ένα τσουνάμι αποχωρήσεων παικτών, μια συνέντευξη τύπου που ο πρόεδρος ανακοίνωσε ότι… πληρώνει για να φύγει και μια υπόθεση (αυτή της προσφυγής) να εκκρεμεί χωρίς φυσικά να έχουμε την παραμικρή ελπίδα δικαίωσης.

Όλα αυτά τα κομμάτια συνθέτουν το παζλ πλήρους απαξίωσης του Παναιτωλικού. Ποιος να το έλεγε άλλωστε ένα χρόνο πριν όταν… ψήναμε τα αρνιά της ανόδου, τι εικόνα θα είχε σήμερα η ομάδα. Συνήθως ο πρώτος μήνας μετά από οτιδήποτε είναι ο πλέον κρίσιμος για έναν σύλλογο.

Τότε παίρνοντας όλες οι σοβαρές αποφάσεις και γίνεται το πλάνο για την συνέχεια. Ο δικός μας κρίσιμος μήνας χάθηκε και πέρσι με τις γνωστές συνέπειες και δυστυχώς χάνεται και φέτος.

Θα έλεγε κανείς ότι ο Παναιτωλικός δεν έπεσε από την Σούπερ Λίγκα στην football league, αλλά κατευθείαν στα τοπικά. Θα έχει να αντιμετωπίσει του χρόνου την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, τον Προμηθέα Γαυρολίμνης, τον Αμφίλοχο και το Λουτρό! Τέτοιος είναι ως τώρα ο… μη σχεδιασμός.

Ακόμη και για το θέμα προπονητή δεν βγαίνει κανείς να πει με σιγουριά ότι ο Γιάννης Νταλακούρας θα είναι ο εκλεκτός.

Τουλάχιστον αυτό. Έτσι κι αλλιώς μεταγραφές δεν μπορούμε να περιμένουμε αφού ο ίδιος ο Κωστούλας είπε ότι το… τελευταίο ευρώ το έβαλε ήδη. Άρα από τις δοκιμές κι αν… Οπότε τι να λέμε και τι να γράφουμε. Κατάντια.
 paneole

Δεν υπάρχουν σχόλια: