Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Επιτέλους νίκησε ο Παναιτωλικός την Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Football League πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής (18/11) ο Παναιτωλικός επικρατώντας 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο Αγρίνιο.
Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 20’ με τον Φαβάλι, έπειτα από γύρισμα του Καμαρά από τα δεξιά. Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Καμαρά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία του Τακίδη, ωστόσο, οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν δυνατοί στην αμυντική τους λειτουργία και κατάφεραν να αποκρούσουν όλες τις… επιθέσεις της Αναγέννησης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζήλος (Λάρισας), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ιορδανίδη, Γκόλια, Χατζόγλου, Μπογκντάνοβιτς, Σφακιανάκη, Στεργίδη, Σερέτη, Γιάνεφ.
Παναιτωλικός: Τακίδης, Πασάς (76’ Μύγας), Γκόλιας, Ιωάννου, Ακουάρο, Κούσας, Μπογκντάνοβιτς, Γιάνεφ, Σφακιανάκης, Φαβάλι (84’ Μπακάκης), Καμαρά (93’ Τζίτζης).
Αναγέννηση Γιαννιτσών: Λαμπάκης, Σερέτης, Τσίαμης, Στεργίδης (65’ Καρακάσογλου), Χατζόγλου, Ντε Παούλα (72’ Μπαξεβάνος), Ιορδανίδης, Ταβάρες (65’ Πολίτης), Στεφανίδης, Νταντίδης, Σκέμπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: