Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Eπίθεση κρανοφόρων σε γνωστό rockclub

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι σε γνωστό rockclub στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Άτομα που επέβαιναν σε δυο οχήματα, με κράνη και ρόπαλα, έσπασαν τα τζάμια του μαγαζιού
Τα άτομα επέβαιναν σε δυο οχήματα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Ένα μπορντό τζιπ και ένα λευκό βαν με φιμέ τζάμια. Αφού κατέβηκαν από τα οχήματα, φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα, έσπασαν τα τζάμια από το club Dewars, που βρισκεται στην οδό Εθνικής Αντοιτάσεως, στο ύψος της διασταυρωσης με την Λαμπράκη. Τα ατομα μετα την "καταδρομική" επιχειρηση που διήρκησε μερικά δευτερολεπτα, διέφυγαν με τα οχηματα τους, προς την οδο Σκίπη.
Αναζητήσεις κανει αυτήν την ώρα η Αστυνομία.
Το agriniopress.gr, εξασφάλισε φωτογραφίες, δευτερόλεπτα μετά την επίθεση άγνωστων προς το παρόν ατόμων με κράνη και ρόπαλα σε RocΚ club του Αγρίνιου, μέρα μεσημέρι, όπου συχνάζουν και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου
Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το agriniopress.gr, φαίνονται...
καθαρά τα δυο οχήματα που επέβαιναν οι κρανοφόροι, ένα μπορντό τζιπ και ένα λευκό βαν . Από τα δυο οχήματα , σύμφωνα με μάρτυρες, αποβιβάστηκαν τα άτομα που έκαναν την επίθεση και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτά για να διαφύγουν.
Στη μια φωτογραφία φαίνονται τέσσερα συνολικά άτομα με κράνη την στιγμή που, δευτερόλεπτα μετά την επίθεση, επιστρέφουν για να μπουν στο λευκό βαν και να διαφύγουν.

Στην άλλη φωτογραφία διακρίνεται το δεύτερο όχημα στο οποίο επιβιβάστηκε ένας κρανοφόρος . Και στα δυο οχήματα οι οδηγοί την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν εντός με αναμμένες μηχανές.
Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της επίθεσης, που προς το παρόν δεν  αποκλείεται να αποτελούν συνέχεια της βεντέτας που υπάρχει στο Αγρίνιο,  μεταξύ αντιεξουσιαστών και ακροδεξιών ομάδων.
Aξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν την επίθεση στο club Dewars  και όχι πολύ μακριά,  επισήμως η Χ.Α. Αιτωλ/νίας καταγγέλλει επίθεση σε βάρος μέλους της με κινητικά προβλήματα, οπότε τα δυο συμβάντα μάλλον δεν είναι άσχετα μεταξύ τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χ.Α. Αιτωλ/νίας:
“Επίθεση σε άτομο με ειδικές ανάγκες από τους γνωστούς παρακρατικούς του Αγρινίου 
Για άλλη μια φορά τα Τάγματα Εφόδου του Κ. Δένδια απέδειξαν τον ανδρισμό τους κάνοντας επίθεση σε άτομο με ειδικές ανάγκες που πήγε να ψωνίσει με την μητέρα του σε σούπερ μάρκετ του Αγρινίου, επειδή (όπως λένε) φόραγε μπλούζα της Χρυσής Αυγής !!!
Το γεγονός έλαβε χώρα μέρα μεσημέρι χωρίς φυσικά οι δράστες να συλληφθούν.

Αντίθετα τα κανάλια της διαπλοκής και της "δημοκρατίας", αρκέστηκαν με την γνωστή μέθοδο της προβοκάτσιας να ‘‘φωτογραφίσουν’’ σαν δράστες, δήθεν κρανοφόρους Χρυσαυγίτες για επίθεση σε μπαρ του Αγρινίου μέρα μεσημέρι !!!

Κάλο θα ήταν λοιπόν οι καλοθελητές πριν ξεκινήσουν τον πόλεμο λάσπης να γνωρίζουν επακριβώς τα γεγονότα, και να μην καλύπτουν την δράση των παρακρατικών επαναστατών της δεκάρας, σε κάθε άνανδρη επίθεση που εξαπολύουν σε απλούς πολίτες και μάλιστα ανήμπορους, επειδή φορούν μια μπλούζα που ''δεν τους κάθεται στο μάτι''. 

Δηλώνουμε ότι καμία τέτοια ενέργεια δε θα λυγίσει το φρόνημα και το πιστεύω μας που πηγάζει από την καρδιά και την ψυχή μας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: