Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Στην Κατούνα σκότωσαν γουρούνι συγχωριανού τους αλλά δεν πρόλαβαν να το φάνε γιατί συνελήφθησαν


Δεν πέρασε ένας μήνας που στην περιοχή της Κατούνας συνελήφθησαν 3 άτομα που έκαναν ρεβεγιόν με κλεμένα ζώα  και η ιστορία σχεδόν επαναλαμβάνεται!
Σήμερα διαβάζουμε στο Αστυνομικό Δελτίο ότι δυο άτομα συνελήφθησαν και πάλι στην Κατούνα, επειδή πυροβόλησαν και σκότωσαν το γουρούνι συγχωριανού τους.
Συγκεκριμένα την  Τετάρτη 19/1/2011 και περί ώρα 14.00΄ στην Κατούνα  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 42 και 26 ετών αντίστοιχα διότι χρησιμοποιώντας κυνηγετικά όπλα πυροβόλησαν και σκότωσαν ένα οικόσιτο ζώο,"χοίρο" αξίας 250 ευρώ, ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού, με σκοπό να το ιδιοποιηθούν παράνομα.
Κατασχέθηκαν 2 κυνηγετικά όπλα και το φονευθέν ζώο,το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα. Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.

2 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Θα ήθελαν προφανώς να φάνε αγνό κρέας!!!!!!! Πάντως εγώ άκουσα κάτι χειρότερο σήμερα, από μια κυρία που μου διηγήθηκε ότι στο φούρνο της πήγε ένας μαύρος με φαγητό στο ταψί για ψήσιμο. Είχε μέσα--μου είπε--ένα κοτόπουλο και ένα άλλο μεγάλο κομμάτι που δεν ήξερε ούτε ο φούρναρης τι ήταν .Όταν τον ρώτησε τι κρέας είναι του απάντησε ο μαύρος ''γαβ γαβ''!!! Και ο φούρναρης του είπε ''εγώ αυτό δεν το ψήνω'' και τον έδιωξε!!!!!!!
Τι να πεις;;;; Αρχίσαμε και το κλέψιμο των ζώων ....
Καλό σου βράδυ

Γηγενής Αγρινιώτης είπε...

Στην Πάρο άλογο,σε σας σκύλο,όποτε εμείς εδώ στο Αγρίνιο κρατάμε τα έθιμά μας!!!Γουρουνάκι!
Να είστε καλά Elpidaanna κι ας ελπίσουμε πως δεν θα φτάσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας στο τέλος.