Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Κόντρα στην Ηλιούπολη για το τρίποντο

Πρώτο παιχνίδι για το 2011 σήμερα το μεσημέρι (15:00)στο Αγρίνιο για τον Παναιτωλικό κι όλοι ελπίζουν στην ανάκαμψη και τη νίκη.Υπό το βλέμα(από την εξέδρα) του νέου προπονητή Μπάμπη Τεννέ,ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα από τη Δευτέρα,θα προσπαθήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς από την Ηλιούπολη.
Το παιχνίδι θα είναι το τελευταίο στον πάγκο του Παναιτωλικού για το Γιάννη Νταλακούρα,ο οποίος θέλει να αποχαιρετίσει με νίκη κόσμο και παίχτες.Στόχος οι τρεις βαθμοί  της νίκης σ' ένα γεμάτο γήπεδο με συννεφιά μεν αλλά καλή θερμοκρασία (16 βαθμοί) για την εποχή. Απο τον Παναιτωλικό θα απουσιάσουν  οι τραυματίες Μόρετς, Γκούνκελ και ο τιμωρημένος Κούσας (αποβλήθηκε στο ματς με τον Διαγόρα).Την  αποστολή αποτελούν οι εξής παίκτες: Μπελεβώνης, Αναστασιάδης, Καούνος, Θεοδωρίδης, Παλαιολόγος, Μπουμάλ, Τσενάμο, Ρότσα, Πασάς, Μπαϊκαρά, Γκόλιας, Δέντσας, Βούκοβιτς, Παππάς, Καραμαλίκης, Ετζενγκέλε, Mπακάκης, Μπαμπανιώτης, Γκούρμα, Μουμίν.

Με δεκαπέντε μόνο παίκτες στην αποστολή της ήρθε  η ομάδα της Ηλιούπολης από το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο για τον σημερινό αγώνα  κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Αλέξης Αλεξίου μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής παίκτες: Μαράμας, Τακίδης, Δημήτρης, Νικολόπουλος, Ρουσάκης, Νιάρος, Θάνος, Βάρα, Τσατσαρής, Φούφουλας, Σικαλιάς, Κρητικός, Ουρόσεβιτς, Λεοντίου, Κατεμής.Στην Αθήνα έμειναν οι τιμωρημένοι Στεφανίδης, Μπέριος, ο τραυματίας Κάμπας και ο Παραράς λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαγός (Αχαϊας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζαρίμας (Αργολίδας), Αλεξανδρόπουλος (Αχαϊας)
4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μπερσής (Αρκαδίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: