Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Αγρια επεισόδια και ξύλο στην Πάτρα,ψάχνουν τον Κούγια για το αυτόφωρο

Μήνυση στον Αλέξη Κούγια για όσα συνέβησαν xθές έξω από το γήπεδο κατέθεσε ο υποδιοικητής του Α' Αστυνομικού Τμήματος κ. Πετσίνης και μάλιστα για εξύβριση κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που συνέβησαν χθές το απόγευμα στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Ετσι αστυνομικοί αναζητούν τον κ. Κούγια για να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Δημήτρης Δριβίλας δήλωσε πως ειδοποιήθηκαν και τα «κεντρικά» για την σύλληψη του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής. Ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα (στα Δικαστήρια) και μάλιστα νωρίς το πρωί μιλούσε και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Πάτρας (Alpha News και Max Fm).

Όλα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ασπρόπυργο, που έληξε ισόπαλος 1-1. Οπαδοί των γηπεδούχων συγκεντρώθηκαν έξω από τα επίσημα και περίμεναν με άγριες διαθέσεις τον Αλέξη Κούγια. Σύμφωνα με το dete.gr, ο κ.Κούγιας βγήκε από το γήπεδο συνοδευόμενος από σωματοφύλακες.

Σε συνδυασμό με τις προσπάθειες της αστυνομίας κατάφεραν να φυγαδεύσουν τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, αλλά τα επεισόδια δεν είχαν τελειώσει. Οι άνδρες που συνόδευαν τον κύριο Κούγια, γύρισαν σύμφωνα με το dete.gr και άρχισαν να χτυπούν άγρια τους συγκεντρωμένους φιλάθλους.

Όλα αυτά μπροστά σε αστυνομικούς οι οποίοι προστάτεψαν τους συνοδούς του προέδρου και έριξαν δακρυγόνα στους φιλάθλους.
Οι "φουσκωτοί" που συνόδευαν τον Κούγια xτύπησαν φιλάθλους της Πάτρας!

Πολεμικό ήταν το κλίμα από την ώρα της συνέντευξης του προπονητή της Παναχαϊκής. Ο οποίος πέταξε το γάντι στον δημοσιογράφο της Πελοποννήσου Χρήστο Βεργανελάκη. Όταν ο τελευταίος ζήτησε εξηγήσεις δέχθηκε επίθεση με φτυσιά από τον Αλέξη Κούγια.Δείτε το βίντεο.

Οι "φουσκωτοί" χτύπησαν και έσπασαν καφέ του Προέδρου των φιλάθλων της Παναχαϊκής

Δεν υπάρχουν σχόλια: