Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Παναιτωλικός-Ηλιούπολη 2-0

Παρουσία 5.000 περίπου θεατών,οι οποίοι αποχαιρέτησαν θερμά το Γιάννη Νταλακούρα στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του Παναιτωλικού,διεξήχθη ο σημερινός αγώνας μεταξύ Παναιτωλικού και Ηλιούπολης στο Αγρίνιο.
Χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο,ο γνωστός από την αρχή της περιόδου Παναιτωλικός ίδρωσε να κερδίσει την Ηλιούπολη η οποία έπαιξε για 25+ λεπτά με 10 παίκτες.
Τελικό αποτέλεσμα 2-0 και τρεις βαθμοί συν,ξεφεύγοντας έτσι 4 βαθμούς από τον Διαγόρα που έχασε στα Τρίκαλα!
Ασχημο ξεκίνημα αφού στο 8' έχασε πέναλτι ο Παναιτωλικός με το Θεοδωρίδη που απέκρουσε ο Μαράμας!Η ομάδα της Ηλιούπολης στάθηκε καλά στον Αγωνιστικό χώρο και σε κάποιες περιπτώσεις απείλησε την εστία του Παναιτωλικού.
Δοκάρι για τον Παναιτωλικό με τον Θεοδωρίδη στο 35' κι αμέσως μετά χαμένη ευκαιρία με τον Γκούρμα!Το ημίχρονο τελείωσε 0-0 με τον Κρητικό της  Ηλιούπολης ν' απειλή με κεφαλιά την εστία του Τζενάμο.
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Νταλακούρας έριξε στο παιχνίδι τον Μπαϊκαρά,ο οποίος έμελε να γίνει σκόρερ στο 57' μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ.
Η Ηλιούπολη είχε δοκάρι στο 71' με το Δημήτρη κι ίδιος παίκτης λίγο μετά (75') αποβλήθηκε!
Στο 81' ο Θεοδωρίδης πέτυχε το δεύτερο γκολ με σουτ από απόσταση περίπου 30 μέτρων.
Δοκάρι με τον Καραμαλίκη στο 92' και τέλος του αγώνα.
Το θερμότερο ίσως χειροκρότημα της καριέρας του εισέπραξε ο Γιάννης Νταλακούρας με τη λήξη του παιχνιδιού.


Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Ρότσα, Γκόλιας, Παλαιολόγος, Εντζενγκουέλε, Δέντσας, Παππάς, Μουμίν, Θεοδωρίδης(84' Μπουμάλ), Καούνος(73' Καραμαλίκης), Γκούρμα(46' Μπαϊκαρά).

Ηλιούπολη (Αλέξης Αλεξίου): Μαράμας, Λεοντίου, Ουρόσεβιτς, Νικολόπουλος, Σικαλιάς(63' Βάρα), Κρητικός, Ρουσάκης, Νιάρος, Δημήτρης, Θάνος(86' Τσατσαρής), Φούφουλας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαγός (Αχαϊας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζαρίμας (Αργολίδας), Αλεξανδρόπουλος (Αχαϊας)
4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μπερσής (Αρκαδίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: