Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ο Πυθαγόρας Σαμαράς μιλά για ανέγερση ξενοδοχείων και τον ορισμό της συζύγου του ως αντιδημάρχου


Δεν περιμένει επενδύσεις άλλων ο Πυθ. Σαμαράς και προαναγγέλλει την ανέγερση πολυτελών ξενοδοχείων σε Αγρίνιο, Αστακό και Μύτικα. Τι απαντά για τον ορισμό της συζύγου του στην αντιδημαρχία Ξηρομέρου.

Πολύ ενδιαφέρουσα η πρώτη συνέντευξη του δημάρχου Ξηρομέρου Πυθαγόρα Σαμαρά στην εφημερίδα «Πολιτεία» που κυκλοφορεί.

Εκεί, προαναγγέλλει την υλοποίηση προεκλογικής του δέσμευσης για την ανέγερση ξενοδοχείων πέντε αστέρων (!), στον Αστακό, την Αλυζία και το Αγρίνιο (όπου να θυμίσουμε και παλιότερα είχε ανακοινώσει την δημιουργία ξενοδοχείου στις καπναποθήκες Ηλιού που του ανήκουν).
Προεκλογικά ο κ. Σαμαράς είχε κατηγορηθεί για εύκολες υποσχέσεις και γραφικότητες, τώρα όμως επανέρχεται και λέει στην εφημερίδα: «..έχω αποφασίσει να επενδύσω και η επιχειρηματική μου προσπάθεια στην περιοχή θα δημιουργήσει δραστηριότητες στον τουρισμό, νέες θέσεις εργασίας στο Ξηρόμερο για τους νέους της περιοχής που τιμώ και αγαπώ.», ανακοινώνοντας πως προχωρά άμεσα στην υλοποίηση αυτών των υποσχέσεων.
Τονίζει ακόμη ότι είναι έτοιμος να δώσει ακόμη και μέρος της περιουσίας του για να υλοποιήσει τις προγραμματικές του δεσμεύσεις και απαντά στις επικρίσεις που δέχθηκε για τον ορισμό της συζύγου του, Ντίνας Κουμανδράκη-Σαμαρά λέγοντας: «Οι δημότες αποφάσισαν και επέλεξαν τους συνεργάτες μου και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, σεβόμενος τις επιλογές τους και σε συνεργασία μαζί τους ξεκινώ την μεγάσλη προσπάθεια για το Ξηρόμερο. Τα υπόλοιπα είναι λαϊκίστικοι εντυπωσιασμοί προς δημιουργία πρόσκαιρων εντυπώσεων. Ο κάθε αντιδήμαρχος έχει το δικαίωμα της επιλογής και της αξιολόγησης και θα κριθεί από τα έργα του…»
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: