Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Κακή εμφάνιση και ήττα με 2-0 στη Ρόδο

 Ενας Παναιτωλικός ίδιος κι απαράλαχτος με πέρσι,φλύαρος,ασύνδετος και γεναιόδωρος με τους αντιπάλους του χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο Διαγόρα.
Με το καλησπέρα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο ο Διαγόρας άνοιξε το σκορ με πέναλτυ του Ταραχούλσκι (1')!Στην παράβαση υπέπεσε ο Παλαιολόγος,που ανέτρεψε τον Σπάρταλη.
Το ημίχρονο κύλησε με τον Παναιτωλικό μάλλον να υπερέχει αλλά να χάνει τις ευκαιρίες με τους Γκούρμα(16' και 28') και Καούνο(33'),ενώ μια καλή προσπάθεια είχε και ο Διαγόρας στο 41' με τον Ταραχούλσκι!
Δυνατά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Παναιτωλικό που έχασε δυο ευκαιρίες στο 47' με τον Παλαιλόγο και στο 49' με τον Καούνο για να ισοφαρίσει.
Από δω και πέρα ο Διαγόρας πήρε τα ηνία του παιχνιδιού χάνοντας απανωτές ευκαιρίες,ώσπου έβαλε το γκολ στο 69' με τον  Ταραχούλσκι και πάλι  κάνοντας το 2-0.
Σαν να μην έφταναν τα γκολ ήρθε και η αποβολή του Κούσα στο 77' για βάναυσο μαρκάρισμα στο σκόρερ του Διαγόρα.

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Εξουζίδης, Χατζόπουλος, Πλάτανος, Ζουρούδης, Σαλαμαστράκης(85' Καμινιώτης), Γεωργίου(90' Πεταυράκης), Σπάρταλης (81' Ζλάτκοβιτς), Προβατίδης, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος.

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Κούσας, Δέντσας, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Μουμίν(63' Ρότσα), Παλαιολόγος(73' Μπουμάλ), Γκούρμα, Καούνος(73' Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης, Παππάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπετσόγλου, Παπανικολάου (Κορινθίας)
4ος: Ίσαρης (Πιερίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Τικόζογλου (Μακεδονίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: